Шипучка для рук — спосіб, який повністю оновлює шкіру

16008
Шипучка для рук — спосіб, який повністю оновлює шкіру

Не секрет, що жінки роками шукают спосіб, як омолодити шкіру рук або хоча б, як приховати свій вік. Адже, про роки говорить не лише обличчя, а й руки. Здається, що вихід знайдено: шипучка для рук відмінно оновлює шкіру. Для цього не треба відвідувати дорогі салони краси.

фото creativewomen.ru

Омолоджувального ефекту можна досягти і вдома за допомогою масок з простих продуктів. Сьогодні розповімо, як приготувати цей чудо-засіб, що допоможе омолодити ваші ручки. А також допоможе зробити манікюр з легкістю. Адже має властивості пом’якшувати кутикулу. Крім того, якщо є пігментні кола, то вони стануть не такими помітними. Важливо: маску для рук використовувати стабільно, процедури повторювати хоча б 1 раз на тиждень.

Шипучка для рук — спосіб, який повністю оновлює шкіру

  • морська сіль – 2 ст. л
  • харчова сода – 2 ст. л
  • піна для вмивання обличчя (або гель для вмивання обличчя) – 3 ст. л

Морська сіль має бути дуже дрібною. Перед використанням її варто подрібнити в чаші блендера або за допомогою кавомолки. Потім змішати з содою, додати косметичний засіб для вмивання обличчя. Розмішати. Маска готова.

Тепер цю суміш треба нанести на руки, можна і вище, якщо є бажання. Протягом 10 хвилин її треба розтирати на тілі та додавати, якщо буде стікати по руках. Змити теплою водою.

Результат такого косметичного засобу такий, що вразить і вас, і ваших подруг, які будуть заздрити такій красивій шкірі. Бо вона стане ніжною і білою, а волоски рідкими. Згодом вони взагалі перестануть рости в цьому місці.

Зазначимо, що скраб треба застосовувати акуратно, щоб не пошкодити шкіру. Для пом’якшення можна додати ложку оливкової олії.

Після застосування, на руки треба нанести крем, що зволожує.

фото ural.org

Запам’ятайте, що шипучка для рук — це природний скраб, який відновлює шкіру. Цей спосіб допоможе і омолодити її. Після використання ваші ручки будуть, як у новонародженого дитяти. Бережіть свої ручки. Адже це гордість і краса для жінки. Але перед використанням, варто проконсультуватися із дерматологом. Будьте здорові!

Поділіться коментарем