"Чим нахабніше — тим краще" – з гумором про те, чому котів корисно любити

1302
Чим нахабніше — тим краще - з гумором про те, чому котів корисно любити

Ті люди, які мають пухнастого улюбленця, знають, чому котів корисно любити. Вони з гумором розповідають, як ці тваринки змінили їхні погляди на життя. Говорять, що чим нахабніше поводиться улюбленець — тим краще. Адже, саме так проявляється його характер і котяча особистість.

І заради міцної дружби вони згодні терпіти будь-які її прояви: подерті шпалери й штори, сюрпризи в капцях та шерсть по всьому дому. Але все одно стверджують, що котів неможливо не любити. І цьому є об’єктивні причини.

Перше: Кіт ніколи не нудьгує

фото pikabu.ru

Якщо йому нудно, лягає спати. Після сну, прогнавши нудьгу, він мчить на кухню за смачненьким. По дорозі до кухні пристально придивляється і вивчає і так добре відомі кутки кімнат. Але робить це з таким завзяттям, ніби вперше сюди потрапив. У процесі спостереження і проходить його життя.

Друге: Кіт не буде жалітися без причини, як це часто роблять люди

фото mur.tv

Якщо він починає нявкати та чогось вимагати, то для цього є вагомі причини. Або їсти, або пити, або пустити в туалет, або просто погратися. Рішення дуже просте — зробити те, чого хоче кіт. Щоправда, інколи його бажання аж занадто перевищують його потреби.

Третє: коли кіт хоче уваги, то варто її приділити. Ця послуга повернеться вам сторицею

фото medmafia.ru

Якщо вашому коте захотілося потертися об ноги, обличчя, помурчати вам на вушко, то треба кинути все і відгукнутися на його душевний порив. Не пожалієте. Таким чином він просто ділиться з вами своєю радістю. За принципом йому добре — вам добре. Така вже в нього логіка.

Четверте: Коти ніколи не соромляться

фото telegraf.com.ua

Коти не страждають і не мучаться тим, що колись щось зробили не правильно. Їх не мучитиме совість, що сперли зі стола смачну рибку чи продрали кігтями нові колготи господині. Вони так живуть — сьогоднішнім днем.

П’яте: як не дивно, але коти мають свої забобони

фото dmcdn.net

Тут діє правило, що нічого ходити зі своїм уставом до чужого монастиря. Коти мають свою територію, на яку краще не вриватися. Вони мають таку думку, що саме цей коврик належить їм і нічого його забирати. Все одно це його територія — ваші правила там не пройдуть. Інакше — отримаєш на горіхи.

Шосте: кіт — мужик

фотоhttps://content.onliner.by/news/1100×5616/bb73d99bafaca97075dd56081f1ad9db.jpeg

Коту невідомо відчуття сорому — він може вільно всістися і на ваших очах розвалити своє котяче “господарство”, показуючи, який він самець. Крім того, відраявши його до блиску, спокійнісінько може всістися на руках. А ще гірше — вашу руку може сприйняти за красиву самочку. Отоді, вже робіть, як знаєте. В його голові зовсім немає розуміння, що це лише схожість. Бо думає він лише про те, як поїсти, поспати й розмножуватися.

Сьоме: якщо кіт пообіцяв, то кіт зробив

фото banana.by

Якщо за образи він вирішив помститися, то чекати не буде. Може просто вкусити — та й по всьому. Ну а що? – Обіцяв же, шипів же. Не зрозумів господар значить.

Восьме: кіт прекрасний

фото redcat7.ru

Свою красу та природність він буде показувати вам у будь-якому місці. Можна просто перед телевізором. Нічого дивитися в телик — дивіться, який прекрасний вид стоїть перед ним: коте пухнастий, коте гордий і красивий. Що ще треба?

Дев’яте: кіт пухнастий і м’який

фото pikabu.ru

Якщо не ображати кота, то зрозумієте, що пухнастий і м’який він не лише зовні. Всередині є душа, наповнена добром, ласкою і любов’ю до свого вірного господаря. Це просто Няшка, яка звалилася вам на голову, як сніжний ком. Але за любов обов’язково віддячить цим же.

Отож, любителі пухнастиків говорять, що головна перевага кота: чим нахабніше — тим краще. Так з гумором вони описують своїх улюбленців і пояснюють, чому котів корисно любити.

Поділіться коментарем