Гороскоп сили — знаки Зодіаку, які здатні звернути гори на своєму шляху

32929
Гороскоп сили — знаки Зодіаку, які здатні звернути гори на своєму шляху

Астрологи наголошують, що всі знаки Зодіаку особливі по-своєму. Але є такі, які здатні звернути гори на своєму шляху. А іншим хоч ти у вухо стрель — і не ворухнуться, щоб щось зробити для себе чи своїх близьких. Виявляється, що є гороскоп сили, який розкриває усі “природні” запаси та характеристики кожного знаку Зодіаку.

Часом ми помічаємо, що у деяких знаків Зодіаку енергетика нібито переважає над нашою. І звичайно, хочеться і дізнатися силу свого знаку і знайти чужі слабкості.

Секрет в тому, що енергетика може бути дуже різною. Поділяючись на чотири стихії, знаки Зодіаку по-різному зображають її силу.

Знаки вогню

фото infenshui.ru

Представники вогняних знаків відрізняються імпульсивністю і вкрай високою енергією. Вони активні, пристрасні по натурі і найчастіше виявляються в центрі уваги. Загальна їхня якість — прагнення до лідерства. Оскільки у вогняних представників енергетичне поле дуже активне, його часом необхідно чистити.

Овен

Мабуть, найактивніші з усіх своїх “колег”. вогняних. Їх наповнює така енергія, що ніколи не гасне. Лев: більш м’якший за Овнів. Управляє ними Сонце. Тому їм завжди у всьому щастить.

Стрілець

Їхнє енергетичне поле нерівномірне: або спалахують шквалом емоцій, або навпаки — різко втрачають інтерес. Але все одно досягають мети.

Знаки землі

фото ezoterikaved.ru

У плані активної енергії вони поступаються вогняним знакам. Але знаки землі реабілітує те, що вони домагаються всього поступово і наполегливо. Це часом робить їх в очах інших дуже впертими. А причиною всьому виявляється їхня рівна і збалансована енергетика.

Телець

Зазвичай такі представники будуть міцні сім’ї та родинні зв’язки. Інколи володіють вибуховим характером.

Діва

Недарма поряд з цим знаком “проживають” Терези. Вони дуже схожі, вперті і вкрай працелюбні.

Козеріг

Виявляються якості бути першим з самого дитинства. Бачу ціль — не бачу перешкод.

Знаки повітря

фото sueveriya.ru

Можна сказати, що представники цієї стихії уособлюють собою мислення і інтелект в чистому вигляді. У деяких речах вони непостійні і невловимі. А напрямок — це новаторство, ідеї і дипломатичність.

Близнюки

Завжди відрізнялися гострим розумом і часто виявляється, що вміють вони такі собі семиділухи.

Терези

Краса і розум, приправлені шармом та вишуканою поведінкою.

Водолій

Творчі люди, які ламають стереотипи. Саме через це вони подобаються не всім. Проте, завдяки цьому часто у світі відбувається оновлення.

Знаки води

фото sueveriya.ru

Представники цієї стихії настільки глибоко чутливі, що мало кому це взагалі снилося. Їхня здатність — це прекрасно орієнтуватися у світі людських почуттів і емоцій. При цьому вони володіють умінням уживатися в найскладніших ситуаціях. Вони найкраще відчувають енергетику інших людей і відрізняються емпатією. Це допомагає їм викликати прихильність до себе співрозмовника. А якщо потрібно — і вдарити в найчутливіше місце, підібравши правильні слова.

Рак

Завжди у стані захисту. Здатні відстояти не лише себе, а й своїх близьких людей.

Скорпіон

Це — найбільш пробивний серед інших представників. Тому приборкати його норов під силу не кожному.

Риби

Часто відзначають, що люди цього знаку схильні володіти надприродним даром. А можливо справа лише в тому, що в них гострий розум та добре розвинена інтуїція.

Щоб правильно використовувати свою енергетику, можете використовувати не тільки те, що радить гороскоп сили. Адже, всі знаки Зодіаку мають свої талісмани, які несуть додаткову силу. Здається, що з такими помічниками та вірою в себе всі люди здатні звернути гори на своєму шляху.

Поділіться коментарем