"Все розквітає" – основні ознаки людей з позитивною енергетикою

603
Все розквітає - основні ознаки людей з позитивною енергетикою

Існують люди, у присутності яких створюється враження, наче б то все навколо розквітає. Глобальне поліпшення настрою і самопочуття оточення — ось основні ознаки людей з позитивною енергетикою. Коли у вашому житті трапиться така людина — ви це неодмінно відчуєте.

Абсолютно все одно, що ця людина робитиме на той момент. Вона може сидіти тихенько в кутку та читати журнал. Або просто дивитися у вікно. Або співати й грати на роялі. Неважливо, що вона робить — їй досить лише з’явитися в близькому оточенні — і у всіх навколо несподівано піднімається настрій. Хочеться жити та сміятися. Наче до темної похмурої кімнати внесли осяяну вогниками новорічну ялинку.

Причому люди, що володіють такою потужною позитивною енергією можуть і не знати про такі свої здібності.

Відомий артист Євген Леонов, який зіграв у багатьох улюблених фільмах, одного разу прийшов до лікарні. У нього поболювало серце та один знайомий, що працював лікарем, запросив його перевіритися. Природно, що пацієнти впізнали улюбленого артиста і захотіли з ним поспілкуватися.

фото pbs.twimg.com

Леонов був чуйною людиною і з задоволенням пішов назустріч. Він розповідав анекдоти, роздавав автографи, жартував. Коли він пішов — пацієнти відчули себе настільки добре, що це помітили навіть лікарі. Друг, який запросив Леонова в лікарню, повідомив його про це й пожартував: “Вас би до реанімації направити в якості лікувального приладу!”

Артист не сприйняв ці слова за жарт і пішов в реанімацію, там де лежали хворі люди. Він не був там довго — все ж таки це реанімація. Трохи поговорив з людьми, просто побув поруч і пішов. І тут лікарі помітили незвичайну річ — всі показники на датчиках приладів, які стежили за станом хворих, різко покращилися.

Лікарі навіть назвали цей феномен – “ефектом Леонова”. Артист не був красенем, не виголошував промов, не роздавав чудодійні ліки. Він просто побув поруч із людьми і їм стало від того легше. З’явився стимул, щоб жити.

Енергія жодної людини не має заряду “плюс”, також вона не має й “мінуса”. Вона просто є у людини. Однак, в одних випадках ця енергія перетворюється на сонячне світло, від якого все розквітає. В декотрих інших енергія подібна до “чорної діри”, яка висмоктує із оточення їх власну.

Мабуть, усе залежить від самої людини — чим вона може наповнити ту енергію, якою сама володіє. Гарні думки, доброта, любов до людей служать могутнім позитивним чинником, від якого їх енергія стає цілющою для оточення. І тоді вже абсолютно все одно, як людина, що випромінює цю енергію, виглядає. З нею просто добре перебувати поруч. Тому і люди тягнуться до таких носіїв позитиву, як квіти тягнуться до сонця.

Це ще раз доводить, що люди є набагато складнішими створіннями, аніж ми звикли вважати. Ми відчуваємо світлу людину, навіть якщо вона нічого особливого й не говорить.Точно також ми можемо відчувати й того, хто в душі носить занадто багато злості. Він може посміхатися, говорити приємні речі, робити подарунки — а нам стає моторошно в його присутності, увесь настрій наче кудись зникає.

фото cdninstagram.com

Якщо вже вам трапилась на життєвому шляху людина, від товариства якої у вас всередині “все розквітає” – вам дуже пощастило. Адже основні ознаки людей з позитивною енергетикою полягають у тому, що інші в їх присутності стають трохи кращими й самі.

Автор – Анна Кірьянова. Літературний переклад Ірина Подгурська

Поділіться коментарем