"Забирай назад" – прості способи повернути зло і відновити енергетику

4784
Забирай назад - прості способи повернути зло і відновити енергетику

Бувають ситуації, коли на людину діє негативний вплив від оточення. Але є прості способи повернути зло і відновити енергетику. Достатньо знати деякі нюанси, щоб сказати: “Забирай назад те, що посилаєш мені”.

Очистити своє енергетичне поле, яке постраждало у результаті конфлікту з критичними висловлюваннями та навіть прокляттями, можна самостійно. Інакше — в енергетичній системі людини виникають так звані “пробоїни”, через які й порушується весь баланс.  А людина відчуває себе пригніченою, розбитою і втрачає сили.

фото astromega.ru

Якщо потрапили в таку ситуацію, то негайною мірою, яка може зменшити ризик втрати енергії, є миття рук. Треба хоча б кілька хвилин тримати руки під струменем води. Вона має властивості змивати не лише видимий бруд, а й енергетичний, який прилип до вас.

Не забувайте, що слова – “живі”. Вони мають не лише семантичне значення, а й енергетику. Крім того, всі слова, які ми говоримо відбиваються у системі Всесвіту діями. Тому, якщо почули злі думки, чиїсь заздрощі, треба сказати такі слова: “У добрий час сказати, в недобрий — промовчати”.

Ще простіший спосіб — повернути негативну енергетику тому, хто її розповсюджує на вас. У такому випадку промовити: “Забирай назад”.

фото magictantra.ru

Також погану енергетику, яка причепилася до вас, можна перекласти на інший предмет. Наприклад, йдучи парком, підійдіть до дерева і тримайтеся за нього правою рукою. А подумки встановіть контакт з ним і уявіть, як відбувається перехід поганої енергії від вас до дерева.

Зберіть весь негатив в ліву руку і ніби викиньте його, виштовхніть і думках. А подумки скажіть: “Забирай з мене всі наклепи, погляди злого ока, бруд і негатив”. Постійте біля дерева кілька хвилин. Інколи після такого сеансу очищення енергетики може погіршитися самопочуття. Бо це стрес для організму віддавати те, що вже взяв на себе. Або ж навпаки — відчуєте неймовірну повітряність думок і легкість в усьому тілі.

фото yaprelest.ru

Можна запалити звичайний сірник, уважно подивитися на вогонь. А потім тихенько подихати, уявляючи що з цим подихом від вас йде весь негатив. Коли сірник догорить, уткнути його згорілою стороною в землю.

Це прості способи повернути зло і відновити енергетику, коли відчуваєте, що бруд людських заздрощів забирає сили та псує життя. Треба звернутися до людини, яка випромінює негативну енергетику, до природи або іншого предмету і сказати: “Забирай назад”.

Поділіться коментарем