Домашня маска для шикарного волосся — рецепт, якому 100 років

37936
Домашня маска для шикарного волосся — рецепт, якому 100 років

Коли волосся стає ламким і втрачає здоровий блиск дуже добре допомагає домашня маска для шикарного волосся. Цей рецепт, якому 100 років знали ще наші бабусі. У кожній жінці є мрія, щоб її волосся було густим і здоровим. На жаль, екологія в даний момент така, що волосся швидко втрачає свій здоровий блиск. А вплив хімічних фарб додає ламкості та веде до випадіння. Промисловість пропонує безліч засобів, але вони можуть розв’язувати проблему лише частково. А по-справжньому хороші засоби коштують досить дорого.

Але є альтернатива магазинним засобам — домашня маска, яка готується із дуже знайомих продуктів. Коштують вони недорого, а ефект від впливу на волосся — просто приголомшливий.

фото kudriashki.ru

Основні інгредієнти:

  • Гірчиця, яка стимулює ріст волосся, покращуючи живлення волосяних цибулин.
  • Мед, який покращує структуру, надає лікувальний ефект
  • Яєчний жовток, який підвищує еластичність волосся і запобігає випадінню.
  • Реп’яхова олія, яке надає блиск і запобігає появі лупи.

Домашня маска для шикарного волосся — рецепт, якому 100 років

фото mysekret.ru

Як бачите — самі звичайні продукти, які є у кожної господині. Щоб приготувати маску, візьміть:

  • Мед – 1 ч.л.
  • Жовток одного яйця
  • Суха гірчиця – 0.5 ч.л.
  • Реп’яхова олія – 2 ст.л.

Яєчний жовток потрібно добре збити за допомогою блендера. Потім додати мед, суху гірчицю і влити маленькою цівкою реп’яхову олію. Ще раз добре перемішати.

Звернемо вашу увагу, що названа кількість розрахована на волосся довжиною до плечей. Якщо ваше волосся довше — збільшуйте кількість інгредієнтів, відповідно пропорції.

За допомогою губки нанести маску на все волосся по всій довжині, обережно втираючи в шкіру голови. Залишити маску на волоссі на п’ятнадцять хвилин. Можна забрати волосся в поліетиленову шапочку, щоб вони не заважали.

Через п’ятнадцять хвилин змити маску за допомогою теплої води. Варто врахувати один важливий момент — вода повинна бути теплою, але ніяк не гарячою. Від сильної температури лусочки волосини розкриваються і вода вимиває всі корисні речовини, висушуючи волосся.

Щоб після маски не було неприємного запаху — промийте волосся водою в яку додали сік половинки одного лимона.

Вже після першої маски ви побачите, що волосся стали блискучими. Але щоб закріпити ефект, потрібно робити маску протягом двох місяців щотижня.

фото wow-hair.in.ua

Як бачите, домашня маска для шикарного волосся — досить доступний засіб по догляду за волоссям. Рецепт, якому 100 років, актуальний і донині.

Поділіться коментарем