"Зустріч, на яку краще запізнитися" – містика 11 вересня

1318
Зустріч, на яку краще запізнитися - містика 11 вересня

Задумайтесь… Зустріч, на яку краще запізнитися — це та подія, яку влаштовує нам Бог чи янгол-охоронець? Містика 11 вересня доводить, що деяких людей врятувало саме те, що ранок розпочався не так, як завжди. Невчасно прокинувся, застряг у ліфті, по дорозі підвернув ногу… Ми, люди, називаємо це неприємностями, поганим початком дня. А для когось згори — це інструмент місії, щоб нас врятувати від небезпеки.

Меморіал 9/11 в Нью-Йорку
фото afisha.nyc

Ми ж тим часом якомога вперто намагаємося противитися цій “місії”, щоб вчасно потрапити в те місце, що за планом. Можна сказати, вилазимо зі шкіри, щоб змінити хід подій, які трапляються з нами. Але чи варто бути такими наполегливим, коли все навколо попереджає, що не треба поспішати та забігати наперед.

Можливо, чули, що очільник відомої компанії, який звик віддаватися роботу на повну, цього дня не прийшов вчасно на роботу. Він відклав свої справи, щоб приділити час своїй дитині. Це рішення, незвичне для нього, врятувало йому життя.

А молодий чоловік вижив лише через те, що йому випала черга купувати пончики для всього колективу.

Жінка ж запізнилася на роботу, бо проспала. Просто її будильник не задзвонив у зазначений час.

Дехто не потрапив до будівлі, бо потрапив до пробки на автомагістралі.

Інший — банально запізнився на свій автобус.

Одна панянка облилася кавою. Тому повернулася, щоб переодягатися — і це врятувало її життя.

У інших зламалося авто, хтось повернувся, щоб відповісти на телефонний дзвінок.

У когось дитина довго збиралася до школи. Тому не вийшли з дому, щоб вчасно потрапити на роботу у той самий будинок.

А хтось годинами ловив таксі, але так і не вдалося.

І найбільш містична історія — чоловік того дня взув нові кеди, добирався на роботу на перекладних. І зрештою — натер новим взуттям мозоль. Тому зайшов до аптеки за пластиром. Завдяки цій сукупності неприємності він залишився живим.

фото kp.ru

Тому, якщо потрапляю в пробку, пропускаю свою маршрутку, бо просто кудись задивився, я реагую по-іншому. Якщо таке відбувається, я вирішую, що саме в цей момент я маю тут бути, бо так хочуть вищі сили.

Раджу і вам не нервувати, коли ранок розпочався не за звичним графіком. Це Бог охороняє вас, ангели-охоронці виконують свої завдання, свою “місію”. Містика 11 вересня доводить, що це вищі сили роблять все, щоб перешкодити вам потрапити на зустріч, на яку краще запізнитися.

Поділіться коментарем