3 супер-маски для зони декольте

2906
Готуємося до літа заздалегідь - 3 супер-маски для зони декольте

Жінки шукають нові методи омолодження обличчя і, як підтягнути тіло. Ми пропонуємо 3 супер-маски для зони декольте, які є дуже важливим етапом у процесі підтримання і повернення жіночої краси.

фото feminissimo.ru

Ці домашні маски можна використовувати не лише для зони декольте, а й для грудей. І вони справді допоможуть досягти результатів, що шокують, приберуть і розгладять зморшки, відбілять і підтягнуть шкіру на цій ділянці тіла. Обов’язково спробуйте! Проявляйте турботу про себе, застосовуйте натуральні засоби для краси свого тіла.

Домашній засіб із яєць, огірка та кокосової олії застосовується лише 1 раз на тиждень

фото ytimg.com

Інгредієнти

  • огірок – 1 шт
  • яєчний жовток – 1 шт
  • кокосова олія – 1 чайна ложка

Як приготувати корисну домашню маску

Очистити огірок від шкірки, нарізати його на шматочки та збити в блендері. Додати до цієї маси жовток з яйця та кокосову олію. Перемішати, щоб вийшла густа паста. Наносити домашній препарат на очищену суху шкіру на 30 хвилин, щоб її компоненти подіяли. Змити цей засіб холодною водою і провести масаж використовуючи лід. Він допоможе відновити циркуляцію крові, а відповідно — відновити стан шкіри в зоні декольте.

Маска на основі натурального йогурту, зародків пшениці та пивних дріжджів зволожить шкіру, відновить процес вироблення колагену та розгладить зморшки

фото barb.ua

Інгредієнти

  • натуральний йогурт – 100 г
  • пивні дріжджі – 1 столова ложка
  • зародки пшениці, висівки або вівсяне борошно – 1 столова ложка

Приготувати її дуже просто — всі компоненти просто змішати й довести до однорідності. Наносити засіб на чисту шкіру на 20 хвилин, до повного висихання маски. Змивати теж холодною водою. Проводити омолодження за допомогою цієї маски 3 рази на тиждень.

Маска з бананом допоможе відновити клітини

фото versiya.info

Інгредієнти

  • молоко – 1 столова ложка
  • масло шипшини – 1 столова ложка
  • стиглий банан – 1 шт

Всі компоненти змішати, нанести на очищену шкіру декольте на 20 хвилин. Змити холодною водою. Проводити процедуру можна 3 рази на тиждень.

Зазначимо, що перед застосування різних видів масок, їх треба протестувати на алергічну дію. Нанести невелику кількість засобу на шкіру і почекати, чи не з’являється подразнення. Якщо немає, то можна продовжити застосування згідно з рекомендаціями.

Ці 3 супер-маски для зони декольте допоможуть відновити шкіру та омолодити її. Тому, дівчата, починаємо вже зараз — готуємося до літа заздалегідь.

Поділіться коментарем