Весняні прикмети — на щастя, багатство та здоров'я

726
Весняні прикмети — на щастя, багатство та здоров'я

Зима закінчується, і треба уважно вдивлятися у весняні прикмети. Багато з них на щастя, багатство й здоров’я, оскільки у цей час року не може бути нічого поганого. Наші предки вважали, що рік починається з приходом весни. Тому і прив’язували до перших днів весни багато дуже гарних прикмет. А оскільки вірити треба тільки в хороші прикмети — вам треба обов’язково їх вивчити.

фото pinimg.com

Якщо ви попали ногою в пахучий коржик, який залишили нам брати менші — радійте. Це не дуже приємна несподіванка обіцяє вам достаток і успіх. Чим більше коржик — тим, відповідно, більший прибуток.

Знайти підкову на дорозі вважалося великою удачею. Деякі її вішали над порогом. Деякі плювали на підкову, загадували бажання і кидали через ліве плече. Зараз часи змінилися і підкови на дорозі не валяються. Але якщо ви знайдете на дорозі автомобільну шину — вважайте це удачею! У сучасного транспорту — сучасні підкови. Однак, через ліве плече кидати шину ми не радимо.

Весна — пора дощів. Потрапити під весняний дощ, можливо, не дуже приємно — але зате вважається великим щастям. Особливо, якщо в цей час крізь хмари світить сонце.

фото pinimg.com

Якщо ви знаходите іржавий цвях або іржавий ключ — це на щастя. Тільки вчинити з ними треба по-різному. Цвях потрібно принести додому й покласти недалеко від порога, щоб він відганяв нечисть. Ключ, навпаки, відкинути від себе зі словами: “Ключ загублений, замок закритий, моє нещастя навіки спить”.

фото livemaster.ru

Навесні потрібно зайнятися чисткою гардеробу. Старе поношене взуття потрібно викидати без жалю. При цьому, потрібно до кожного з черевиків вкласти листа зі словами: “Черевики ходили, щастя носили. Хто їх знайде, тому щастя в дім прийде!”

Як тільки хтось знайде ваше взуття і наткнеться на листи — вам прийде удача в житті.

фото heaclub.ru

Обов’язково постарайтеся знайти лист конюшини з чотирма пелюстками або квітку бузку з п’ятьма пелюстками. Бузок можна просто з’їсти, загадавши бажання. А лист конюшини висушити та носити в гаманці.

До великої удачі побачити, як птахи повертаються з вирію. Особливо, журавлі. Треба помахати їм рукою і попросіть подарунок. Через тиждень з вами станеться щось хороше.

фото blogspot.com

Весняним вечором покладіть під подушку три лаврових листочки і загадайте бажання. Вранці заберіть їх з-під подушки та спаліть на вогні. Якщо вони будуть при цьому потріскувати — бажання обов’язково збудеться.

Якщо у весняному лісі, як тільки зійшов сніг, ви знайдете торішні засохлі ягоди суниці — вас чекає щастя. Причому, воно прийде звідти, звідки її не чекали.

Удачу в дім приносять птахи — ті, які оселяться на вашому будинку. Ластівки, горобці, і, звичайно ж, лелеки. Не проганяйте їх — хай у вашому домі оселиться щастя.

фото privorotnoe.ru

Як бачите — весняні прикмети обіцяють багато хорошого. А вірити треба тільки в ті прикмети, які на щастя, багатство і здоров’я. На погані ж прикмети краще взагалі не звертати увагу.

Поділіться коментарем