"Одинаки — найрозумніші і вірні люди з усіх, кого …"

874
Одинаки — найрозумніші і вірні люди з усіх, кого ...

Одинаки — найрозумніші і вірні люди з усіх, кого доводилося зустрічати. Вони відмовляються грати за тими правилами, які нав’язує суспільство. І відходять в сторону настільки, що їм навіть не цікаво, що відбувається у цьому суспільному шумі. Їм зовсім не важливо, як інші намагаються стати популярними, модними й встигнути вскочити хоча б в останній вагон потягу, що відвезе їх до сучасного стандартного життя. Можливо, ви – один з них? Або вам пощастило мати такого друга?

фото storge.pic2.me

Одинаки — це не ті люди, що страждають від самотності. Навпаки — вони мають друзів і певне оточення. Але воно не таке, як в інших. Воно комфортне для самих одинаків. Тобто, вони самостійно обирають, хто буде їхнім другом. Можливо, єдиним, але справжнім.

Люди-одинаки ніколи не витрачатимуть свій час і ресурс на пусті розмови, плітки та балачки. Ні, вони не пихаті. Просто їм ближче до душі витратити свій час на раціональні роздуми та дії, ніж на пустослів’я. Саме тому вони не будуть спілкуватися з людиною, яка мислить банально.

Проте, одинаки теж бувають різними — інтровертами та екстравертами, що відрізняє їх лише своєю поведінкою, вчинками та колом спілкування.

Отож, екстравертам легко завести розмову з будь-ким і в будь-яких умовах та ситуації. Але, як тільки відчувають, що перед ним “фальшивка”, відразу залишать цей діалог.

Якщо ж вдасться подружитися з одинаком-інтравертом, вважайте, що у вас є друг на все життя. Бо достукатися до його серця важко. А якщо вже воно відкрилося для вас, то значить, що ви обраний.

Дружити з одинаком — це як зірвати джек-пот в лотереї. Досягається цей результат важко, але фінал — радує. При цьому не забувайте, що для них важливий ваш ум, інтелект та тільки щирі емоції.

Будьте завжди чесними, відвертими й вірними з такими друзями. Бо вони, як детектор брехні, відчувають хитрість та фальшиві емоції. І ніколи цього не терпітимуть від свого друга. Бо одинаки — найрозумніші і вірні люди з усіх, кого тільки можна зустріти.

Поділіться коментарем