Зубна паста, кола і томатний сік — домашні хитрощі, про які знають не всі

2212
Зубна паста, кола і томатний сік — домашні хитрощі, про які знають не всі

Якщо вам скажуть, що для того, щоб привести будинок до ладу вам знадобляться зубна паста, кола і томатний сік, ви подумаєте, що над вами жартують. Однак ні краплі гумору в цих словах немає, оскільки існують домашні хитрощі, про які знають не всі. Займатися прибиранням люблять далеко не всі. А ті, що стверджують, що люблять — трохи лукавлять. Адже набагато цікавіше займатися зовсім іншими важливими справами — наприклад, дивитися телевізор.

Саме такі любителі чистого будинку придумали хитрощі, за допомогою яких прибирання перетворюється на швидку і легку справу. Давайте ми вам розповімо про ці маленькі хитрощі.

Відмити кран на кухні та у ванній

фото googleusercontent.com

Не найулюбленіше заняття. Для того, щоб добре відмити кран, доведеться йти в магазин і купувати спеціальний засіб.

Але можна діяти по іншому. Для цього потрібно видавити на губку трохи зубної пасти та натерти поверхню крана. Усього кілька рухів — і поверхня засяє як новенька.

Набрати воду у відро, використовуючи кран умивальника

фото takprosto.cc

Вам терміново потрібно ціле відро води. Але ванна кімната зайнята — хтось з родичів приймає душ і не поспішає звідти виходити. Відро під кран на кухні не залазить — заважає умивальник. Можна набирати відро за допомогою каструлі або банки. А можна скористатися звичайним кухонним совком.

Економія рідкого мила

фото news.xopom.com

Добрі виробники мийних засобів розрахували дозатор так, щоб рідина в пляшці швидко закінчувалася. А вам зовсім не потрібно отримувати за одне натискання дозатора таку кількість рідкого мила.

Вихід досить простий — скористайтеся звичайною гумкою для грошей, причепивши її відповідним чином на дозатор.

Очистити унітаз

фото nashaotdelka.ru

Один з найбільш неприємних моментів прибирання робиться дуже швидко за допомогою самої звичайної Кока-Коли. Ви не помилилися — потрібно взяти саме цей напій, а не дорогий засіб. Налийте улюблений напій на брудні місця в унітазі та залиште на кілька хвилин. Після цього можна змити. Якщо забруднення дуже сильне — трохи пройдіться по ньому щіткою.

Видалення іржі

фото xclean.info

В будь-якому домі на важливих стратегічних об’єктах рано чи пізно з’являється іржа. Можна, звичайно, прибрати її за допомогою спеціальних засобів. Але є ймовірність, що ці хімічні засоби псують метал.

Якщо вам це не до душі — візьміть з холодильника звичайнісінький кетчуп або томатну пасту. Намажте іржаві ділянки, залиште на деякий час і змийте. Результат вас приємно здивує.

Ці хитрощі можуть допомогти вам в тих випадках, коли магазини далеко, а зубна паста, кола і томатний сік завжди під рукою. Наприклад, коли ви приїхали відпочити на дачу і вам потрібно дуже швидко привести її до ладу. Ось тоді-то і знадобляться домашні хитрощі, про які знають не всі.

Поділіться коментарем