Лимонні цукерки з імбиром — кращий захист від вірусів

2160
Лимонні цукерки з імбиром — кращий захист від вірусів

Лимонні цукерки з імбиром — це кращий захист від вірусів у будь-яку пору року. Мабуть, багатьом відомо, що чай з коренем імбиру має зігрівальну, вітамінну та противірусну дію. Саме тому його часто рекомендують вживати для попередження ГРВІ та під час лікування цього захворювання. Особливо це важливо взимку, коли епідемія грипу досягає свого піку. Проте, наша редакція пропонує набагато легший рецепт, який допоможе подбати про ваше здоров’я.

фото cpcdn.com

Це льодяники з імбиром та лимоном, які можна приготувати на весь сезон. І вживати, як натуральні вітаміни, які допоможуть підтримати вашу імунну систему коли завгодно.

Такі вітамінні льодяники можна додавати до чаю. Або ж з них самих готувати цей гарячий напій. Він настільки смачний, що пити такі ліки — це одне задоволення та максимальна користь. Достатньо залити готову цукерку окропом і насолоджуватися вітамінним напоєм на здоров’я.

Наша редакція ділиться з вами рецептом приготування цих корисних ласощів. Вони не лише сприяють зміцненню імунітету, а й збадьорять організм. До того ж, використовувати такі лікувальні льодяники дуже просто. А приготувати ще легше.

Адже для цього домашнього засобу потрібні лише 3 інгредієнти — імбир, мед та лимон. Робота з приготування смакоти займе буквально 10 хвилин. Зберігати цей вітамінний заряд треба в морозильній камері. А вже перед застосуванням додавати до гарячого напою або заливати окропом.

Для приготування лікувальних льодяників потрібні такі продукти

фото pikabu.ru
  • лимон – 1 штука
  • мед – 1 ст. л
  • імбир – 1 корінь

Лимонні цукерки з імбиром – рецепт

Готуємо чудо-цукерки вдома таким чином. Спочатку треба обрати хороший корінь імбиру — без цяток, насичений соком — щоб не був пересушений. Також спілий соковитий лимон і мед, краще липовий.

  • Очистити імбир від шкірки й нарізати на шматки, які можна подрібнити в блендері. Лимон разом зі шкіркою також нарізати на шматочки та разом з коренем імбиру перебити в блендері до однорідності.
  • Масу, що утвориться, поєднати з медом і добре змішати, щоб всі продукти просочилися ним.
  • Далі викласти цю суміш у формочки для льоду, які попередньо треба накрити харчовою плівкою. Можна використовувати й інші зручні форми, але не дуже великого розміру. Розкласти готову суміш по формах і відправити до холодильної камери, щоб замерзли. Там же їх треба і зберігати.

Як тільки льодяники з імбиром стануть схожими на шматочки льоду, їх треба витягти з форми. І потім кожну цукерку обгорнути харчовою плівкою, щоб зручно було використовувати. Також їх можна кинути в лоток для зберігання, щоб корисна смакота не втягувала сторонніх запахів з морозилки.

фото besplatka.ua

А коли треба, просто витягнути цукерку з морозилки й додати до чаю. Проте, такі цукерки можна їсти й так, якщо є бажання. Адже, лимонні цукерки з імбиром — це кращий захист від вірусів. То ж, будьте здоровими!

Поділіться коментарем