"Любов шукати не потрібно, вона сама знайде …"

1011
Любов шукати не потрібно, вона сама знайде ...

Кажуть, що любов шукати не потрібно, вона сама знайде. Тим більше, не робити з цього ідею “фікс” – знайти свою половинку будь-якою ціною. Може, досить просто відпустити цю ситуацію? І дати долі зробити свою справу?

Просто перестаньте шукати любов, і вона знайде вас сама (не навпаки). Любов знайде вас, коли найменше цього очікуєте.

фото sunmag.me

Одна з найпрекрасніших речей, які ми сподіваємося отримати від життя, — це любов. Ми запрограмовані на неї. Любити й бути коханим — це частина нашої природи. І деякі люди витрачають все життя на пошуки ідеальних стосунків.

Хтось з першої спроби знаходить свою людину, але багато — ні. І ті з нас, кому не пощастило зустріти свою любов, починають порівнювати себе з друзями, родичами й випадковими людьми, у яких все вийшло. І це постійне порівняння робить їх цинічними й жорстокими, змученими та сумними.

Ми починаємо шукати відповіді на запитання, чому це не відбулося з нами. А ще турбуємося, що цього взагалі ніколи не трапиться в нашому житті. Ми переконуємо себе, що зламані, небажані й нікому не подобаємося. Складаємо в розумі список причин, чому й досі одні. І виправдовуємо ними свою самотність.

Це порочне коло. Але знаєте що?

У житті багато процесів залишаються прихованими від наших очей до певного моменту. Але коли цей момент настає, ми відчуваємо себе захопленими зненацька і здивованими.

І якщо більшість речей в нашому житті відбувається несподівано, тоді чому варто очікувати, що любов прийде якось по-іншому? Любов знайде вас, коли найменше цього очікуєте.

Дехто називає це прозорливістю, інтуїцією. Інші називають це долею. Кажуть, що все, чому судилося бути, обов’язково трапиться. Треті стверджують, що варто дякувати Всесвіту, Богу і т.д. Якими б не були сили, які стоять за тим, що відбувається, варто вірити, що дійсно зустрінете любов, якщо захочете цього.

Ви не можете цього запланувати. Ніякої формули кохання не існує. Немає причин, якими можна пояснити, чому це не спрацювало раніше. Нам завжди здається, що для того, щоб зустріти любов, ми повинні бути десь в іншому місці. І з якоюсь іншою людиною. Але правда полягає в тому, що ви саме там, де повинні знаходитися. Прямо тут, прямо зараз.

Відпустіть. Нехай все буде так, як буде.

Припиніть нав’язувати стосунки, які, як самі знаєте, глибоко всередині не приносять радості. Перестаньте ганятися за людьми, які не хочуть, щоб їх наздогнали.

Живіть своїм життям. І любов не змусить себе чекати. Так завжди буває.

Будь ласка, любов шукати не потрібно, вона сама знайде…

Поділіться коментарем