Лебедина шия – 5 секретів, як зберегти гарну шию без хірургів

2722
Лебедина шия - 5 секретів, як зберегти гарну шию без хірургів

Красива шия завжди вважалася одним з головних ознак краси та молодості жінки. Недарма, є такий вислів “Лебедина шия”, яке підкреслює загальну витонченість дівчини. Щоб повернути молодість шиї багато хто вдається до пластичної хірургії. Ми вам розповімо 5 секретів, як зберегти гарну шию без хірургів.

фото fb.ru

Гімнастика і масаж

Шия, як і будь-який орган людини вимагає фізичного навантаження для підтримки м’язів в тонусі. Якщо не робити особливу гімнастику, то м’язи в підсумку стають млявими й обвислими, що дуже погано позначиться на красі шиї.

  • Зобразіть за допомогою рота букву “О”. При цьому ви повинні відчути, як напружуються м’язи шиї та розтягується шкіра. Тримайте рот в такому положенні 10 секунд, потім зробіть перепочинок. Повторіть цю вправу десять разів.
  • Виконайте теж саме, склавши рота буквою “Ю” і роблячи вигук “Ікс”. Шия при цьому повинна відчувати напругу.

Після цієї гімнастики, розітріть свою шию масажними рухами від ключиці до підборіддя.

Бананова маска

Шкіра на шиї також потребує догляду, як і шкіра на обличчі. Порадуйте її хоча б раз на тиждень, зробивши бананову маску. Для цього подрібніть в пюре один банан, бажано дуже стиглий. Змішайте його з одним яєчним білком і ложкою меду. Отриману масу потрібно нанести на область шиї та залишити на п’ятнадцять хвилин. Результат після такої маски буде приголомшливим.

Регулярний пілінг

Потрібно періодично проводити відлущування мертвого шару клітин зі шкіри шиї, щоб дати можливість для зростання нових. Ця процедура омолоджує шию і покращує циркуляцію крові.

Холодний масаж

Холод дає потужну стимуляцію клітинам шкіри. Візьміть собі за правило регулярно протирати обличчя і шию кубиком льоду. Також можна періодично накладати на область шиї лід, загорнутий у шматок тканини. Ця дія знімає запальні процеси та покращує циркуляцію крові. Проводити її можна кілька разів на тиждень протягом десяти хвилин.

Ефірні олії

Існують рослини, які мають властивості, які сприяють омолодженню. Ефірні олії, що отримують з них, приголомшливо діють на стан шкіри. Найчастіше це цитрусові рослини — лимон, апельсин. Користуйтеся на здоров’я тим, що вам подарувала природа.

фото fb.ru

Як бачите є всі передумови для того, щоб ваша шия набула назву “Лебедина шия”. Використовуйте ці 5 секретів, як зберегти гарну шию без хірургів і будьте красивими.

Поділіться коментарем