Зразковий рецепт для заливних пирогів — правильний склад для ідеального смаку

799
Зразковий рецепт для заливних пирогів — правильний склад для ідеального смаку

Давно та надійно заливні пироги зайняли своє заслужене місце в раціоні багатьох сімей. Швидкі в приготуванні, гарячі та запашні. З начинкою на будь-який вибагливий смак. Вони здатні замінити собою цілу вечерю. Проте, яким все ж таки має бути тісто для ідеального неперевершеного пирога? Відповідь проста – головне знати зразковий рецепт для заливних пирогів. Ми вам допоможемо та надамо правильний склад для вишуканого смаку.

фото ytimg.com

Гідний усіляких похвал наш рецепт рідкого тіста для пирогів неодмінно стане вам у пригоді. А щодо начинки — це вже як то кажуть, справа смаку: з ягодами, рибою, грибами, м’ясом, капустою, врешті, все що знайдеться під рукою. Ось дивіться.

Двадцятивідсоткової жирності сметана підійде для приготування тіста краще за все. Однак якщо такий смак вам більше до вподоби, можливо навіть замінити половину сметани майонезом. Все одно тісто вийде найкращою основою для пирога в будь-якому разі.

Складові:

фото ytimg.com
  • 120 грамів пшеничного борошна
  • 300 грамів жирної сметани
  • Три курячих яйця
  • 10 грамів розпушувача тіста
  • Сіль на кінчику ножа

Зразковий рецепт для заливних пирогів

фото sm-news.ru
  • У зручну глибоку місткість вибийте три яйця, додайте сметани та солі. Користуючись допомогою вінчика або міксера на малих обертах, старанно перемішуємо все до однорідності.
  • Настав час додати у суміш розпушувач та борошно. Перед додаванням борошно зазвичай, просіюють. Таким чином воно стане пухкішим. Так-так. Тільки для того, аби його було легше вмішати. Очевидно ж, що спресоване власною вагою борошно вмішати важче. Окрім того, буде більше ризику утворення грудочок. Все ще раз ретельно перемішуємо. Тісто готове. На десять-п’ятнадцять хвилин залишаємо його “відпочити”.
  • Для того, щоб створити пиріг, підібрану форму для випікання намастимо олією. Залиймо до неї наше тісто. Залишилося тільки рівномірно викласти яку бог послав начинку. Зверху розподіліть залишки тіста, якщо такі є.
  • У попередньо розігріту до 180 градусів духовку на сорок хвилин відправляємо наш пиріг.
фото sm-news.ru

Хвилиночку уваги. У разі, якщо начинка для пирога планується солодка, додайте до тіста за смаком цукор та ванільний цукор. Коли начинкою мають стати шматочки фруктів або ягоди, слід додати до них трохи крохмалю, аби сік, що неодмінно виділиться при випіканні, не прикипів до форми разом із пирогом. Смачного вам. Відтепер зразковий рецепт для заливних пирогів у вас в руках. Ви ще порадите знайомим правильний склад для ідеального смаку.

Поділіться коментарем