Як скиглії зливають свої проблеми — цікаві подробиці з життя вампірів

1367
Як скиглії зливають свої проблеми — цікаві подробиці з життя вампірів

Чи знаєте ви, як скиглії зливають свої проблеми? Адже такі люди трапляються дуже часто і нам постійно доводиться стикатися з ними. Давайте разом розглянемо цікаві подробиці з життя вампірів.

Кожен з нас стикався з ситуацією, коли знайома або близька людина приходить до вас поскаржитися на свої неприємності. У такі хвилини ми намагаємося вислухати та підтримати цю людину. Добре, якщо люди, отримавши підтримку, беруть себе в руки та далі самі починають вирішувати свої справи.

фото sun9-32.userapi.com

Але ж є такі, які зовсім не збираються робити що-небудь самі. Вони бажають, щоб ви перейнялися їх переживаннями та почали розв’язувати проблеми за них. А у вас, після спілкування з такими людьми, повне спустошення і все валиться з рук. Знайоме? Тоді вітаємо, ви зіткнулися зі справжнім енергетичним вампіром.

Вампіри приходять до вас не за розв’язанням проблеми. Вони приходять до вас поласувати вашою енергією. Зрозуміло, неможливо присмоктатися до абсолютно будь-якій людині, тому що у кожного з нас існує захист, більш або менш сильний. Щоб людина мимоволі почала ділитися енергією, її треба зачепити. Найкраще це зробити через емоції. Тому вони та починають розгойдувати вас, намагаючись викликати жалість, співчуття та інші емоції. Після спілкування з вами йдуть свіжими та задоволеними. Ви ж залишаєтеся спустошений.

фото kirovnet.ru

Але не радійте сильно, що все закінчилося. Будь-який вампір із задоволенням повернеться туди, де йому вийшло ситно попоїсти чужої енергії. І тепер ви повинні вирішити, чи хочете ви служити підживленням для такої людини або пора давати відсіч. Якщо ви вирішили протистояти вампіризму, вам потрібно зробити наступні кроки.

Перш за все визначте, чи дійсно людина, яка скаржиться, вампірить вас. Прислухайтеся до себе. Якщо після спілкування з ним ви відчуваєте такі почуття:

  • Емоційний дисбаланс
  • Проблеми з концентрацією
  • Складнощі з розв’язанням власних проблем
  • Поява негативних думок

Якщо так, то вам потрібно кардинально вирішувати насамперед проблему спілкування з цією самою людиною.

Ви повинні встановити дистанцію з цією людиною, навіть якщо ця людина близький родич. Вона швидше за все образиться. Але вам варто перетерпіти цю образу. Зате у вас вивільнитися досить багато часу і сил на більш корисні заняття, ніж вислуховувати постійне ниття.

Дайте зрозуміти цієї людині, що не збираєтеся розв’язувати її проблеми. Для цього можна один раз вислухати та спокійно, без зайвих емоцій пояснити цій людині, що вона повинна сама зайнятися своїми проблемами. Не бійтеся образити — ви не робите нічого поганого.

фото lead-live.ru

Встановіть межі. Абсолютно будь-яка людина, навіть родич повинна чітко усвідомити, що у вас існує свій особистий простір, в який ви не збираєтеся нікого впускати. Розумні люди погодяться з вашими доводами, а вампіри підуть. Вампірам потрібно саме приватний простір, доступ, так би мовити “до тіла”. Якщо ви не будете підпускати, ви станете нецікаві для скиглія.

Сподіваємося, що вам стало більш-менш зрозуміло, як скиглії зливають свої проблеми. Ці цікаві подробиці з життя вампірів повинні раз і назавжди змусити вас видалити таких людей з особистого простору свого життя.

Поділіться коментарем