Далай-лама: "Є способи захистити себе від тих, хто харчується вашою енергією"

4200
Далай-лама: Є способи захистити себе від тих, хто харчується вашою енергією

Буває ж таке, що після спілкування з деякими людьми, відчуваєш себе просто, як вичавлений лимон. Таких осіб називають енергетичними вампірами, які набираються сил від свого оточення. Та, як говорить Далай-лама: “Є способи захистити себе від тих, хто харчується вашою енергією”. Ось шість доречних порад, як не стати жертвою такого “вампіра”.

фото 112.ua

“Очистіть своє коло спілкування. Викресліть звідти тих, хто постійно ходить до вас, аби поскиглити й пожалітися на своє важке життя. Ви ж не контейнер для сміття, в який хтось намагається завантажити те, що самому нести стало важко”.

Людину наповнює енергія, завдяки якій вона може виконувати роботу, вчитися чомусь новому й покращувати своє життя. Тому важливо дбати про енергетичну гармонію, не дозволяючи іншим обкрадати вас.

Далай-лама називає 6 видів людей, які можуть відбирати енергію в інших, та способи, як від них захиститися.

Прийміть сьогоднішній день, як годиться

Так вже повелося, що люди більше насолоджуються від планів на майбутнє. А день, що минає, зовсім не цінують. Це і змушує нас перечити негативу, бо немає розуміння того, що все можна змінити.

Знайдіть час для відпочинку

Наша людська могутність виявляється в тому, що ми можемо зрозуміти час і не потрапити до нього в полон. Як то кажуть, і для роботи, і для відпочинку — своя година. Тут головне відчувати золоту серединку, що є проявом оцінки свого буття.

Потурбуйтеся про своє оточення

Люди, які оточують вас, мають бути одним цілим з вами — ті ж думки, ті ж переконання. Вони повинні розуміти вас, а ви — їх, не вимагаючи за це нічого на заміну. Це люди, які здатні мотивувати, “давати крила”.

Турбуйтеся про здоров’я

Це міцна опора, від якої залежать всі аспекти людського життя.

“Ваше здоров’я має бути на першому місці. Бо не відчуваючи сил в тілі, неможливо досягти того, що хочеться. Обов’язково зупиняйтеся для відпочинку”, – Далай-лама.

Прощати теж треба вміти

Тільки це може зробити життя людини кращим, більш яскравим і спокійним. Не зважаючи на горе, численні образи, треба усвідомлювати свої емоційні пориви щодо помсти.

“Щоб закінчити страждання, треба вибачити й залишити весь біль лише у спогадах”, – Далай-лама.

Не порушувати те, що обіцяв

Обіцяти — це фактично, як віддати комусь частину своєї душі, дати розуміння того, що ти любиш і поважаєш людину. Коли так сталося, що обіцянка порушена, розберись чому, які причини того, що ти не дотримав слова. Звісно, що в кожного є право передумати чи запропонувати інше рішення. Та це не має стати звичним явищем.

А ще простіше — краще думати перед тим, як давати комусь слово. Відразу врахувати те, чи не суперечить це вашим переконанням, чи зможете цього дотриматися без шкоди для себе.

фото u-f.ru

Як говорить Далай-лама: “Є способи захистити себе від тих, хто харчується вашою енергією”. Навіть більше, вони навчать прощати, дотримуватися обіцяного та турбуватися про своє здоров’я.  А все разом – приведе до гармонії душі й тіла. 

Поділіться коментарем