"Через 3 роки я можу вигнати тебе з дому" – скандальний лист для дочки

1387
Через 3 роки я можу вигнати тебе з дому - скандальний лист для дочки

Одна мати написала своєї дочці страшні слова: “Через 3 роки я можу вигнати тебе з дому”. Дочка, прочитавши це, зрозуміла одну важливу річ — мама дуже її любить і по-справжньому бажає добра. Звучить парадоксально. Однак, тільки прочитавши цей скандальний лист для дочки, який облетів весь інтернет, ви зрозумієте, що це правда.

фото sm-news.ru

“Не повіриш, але, коли тобі виповниться 18, я можу виставити тебе з дому. Просто по досягненні повноліття ти повинна визначитися, що ти будеш робити далі. Якщо вступиш до інституту — у тебе є кілька років, під час яких я всіляко буду тебе підтримувати, поки ти не закінчиш. Якщо вирішиш вибрати легкій шлях — ти повинна будеш знайти роботу, щоб забезпечувати свої потреби. Я не вважаю правильним годувати та утримувати дорослу жінку. Так що, вибір за тобою. У тебе ще є час, щоб вибрати. І якщо що — я вже придумала, як перепланую квартиру.

Ти красива, розумна та у багатьох відношеннях ти краще, ніж я. Можеш мені повірити — я тебе знаю вже 15 років.

Не потрібно намагатися брати з мене приклад. Ти зовсім інша самостійна особистість. Ти не зобов’язана любити те, що подобається мені та ти маєш право вибрати для себе зовсім інші цінності. Але будь готова бути відповідальною за свій вибір.

Ти маєш повну свободу вибору. Можеш стати двірником, слюсарем, бізнесменом, касиром і навіть космонавтом. Я жодним чином не буду втручатися у твій вибір. Але не забувай при цьому перечитувати перший пункт.

Не вважай, що ти мені чимось зобов’язана. Коли я тебе ростила, я не збиралася вимагати від тебе безбідної старості або хоча б склянки води. Я не маю на тебе ніяких планів. Сама вибирай, що тобі важливо в цьому житті.

У тебе є я, якщо ти сама цього захочеш. Я можу підтримати, підказати, допомогти. Але тільки за умови, що ти цього сама попросиш. Втручатися без твого прохання я не буду.

Не забувай, що в мене є своє життя. Я не буду кидати все і бігти до тебе за першим твоїм покликом. Я можу це зробити, тільки якщо сама захочу. Тільки добровільно.

Ти сама вибираєш з ким тобі спати, скільки дітей народжувати, за кого голосувати на виборах. Мої думки не повинні впливати на твій вибір. У будь-якому випадку ти залишаєшся для мене улюбленою дочкою, навіть якщо у нас будуть абсолютно протилежні погляди на життя.

Не думай, що хтось хоче тобі щось зіпсувати. Так, погляди людей часто не збігаються, і кожна людина вибирає те, як вона буде діяти далі, виходячи зі своїх понять комфорту. Але явно не з бажання нашкодити особисто тобі.

Не чекай від життя справедливості. Прийми це як аксіому і вчися домагатися своїх цілей. Не чекай, що тобі хтось вистелить червону доріжку. На шляху до успіху доведеться не раз розбивати коліна. Головне — залишайся чесної сама з собою.

Знай, що ти завжди будеш займати чиєсь місце. В інституті або на роботі, або навіть у когось в ліжку. Завжди знайдуться люди, які будуть впевнені, що їм погано через те, що їх місце зайняла ти. Так що розслабся з цього приводу і припини плекати в собі почуття провини.

Вірити на всі 100% ти зможеш тільки собі. Навіть найближча людина не зможе залізти до тебе в голову. Навіть я. Знати все про себе можеш тільки ти. Запам’ятай це.

За своє життя відповідаєш тільки ти. Не починай перекладати відповідальність на когось іншого. Роби тільки те, що можеш добре зробити сама. Не важливо, чи стосується це проекту на роботі або дітей, яких ти можеш народити. Якщо будуть помічники, можеш вважати це бонусом. Але ні на що спочатку не розраховуй.

Вчися прораховувати свої дії наперед. Тоді у тебе є можливість уникнути більшості помилок.

Я тебе народила для того, щоб ти прожила своє власне життя. Починай його жити. Але ніколи не скаржся! І тримай включеним телефон, щоб я не хвилювалася! Та пам’ятай, що через 3 роки я можу вигнати тебе з дому…”

фото sm-news.ru

Погодьтеся, що цей скандальний лист для дочки містить в собі справжню турботу за її майбутнє та любов.

З інтернету. Літературний переклад – Ірина Подгурська.

Поділіться коментарем