Швидкий рецепт безе — готуємо солодкі хмари

1994
Швидкий рецепт безе — готуємо солодкі хмари

Швидкий рецепт безе — це відкриття в кулінарії, яке допоможе приготувати ці тістечка за лічені хвилини. Завдяки йому цей ніжний “поцілунок” можна приготувати за кілька хвилин — просто у мікрохвильовці. Отож, готуємо солодкі хмари?

фото blog.comfy.ua/wp-content/uploads/2019/06/Foto-0-2.jpg

Інгредієнти

  • Яєчні білки – 1 штука
  • Цукрова пудра – 300 г

Швидкий рецепт безе

фото 4damki.ru/wp-content/uploads/2016/11/meringues-719629_1280.jpg
  • Білок краще охолодити — він буде краще збиватися. Збиваємо білок з цукровою пудрою за допомогою міксера в пишну піну. Слідкуйте, щоб суміш була однорідною, без грудочок й така густа, щоб не випадала з ложки.
  • Тарілку для мікрохвильової печі застелити пергаментом. Й на папір викласти маленькі білі клубочки, трохи відступивши один від одного. Десь по 5 см з усіх боків. Випікати меренги у мікрохвильовці протягом 2-3 хвилин.
  • Вже за пару хвилин десерт підніметься, а щоб пропектися всередині — йому вистачить і 30 секунд.

Для смаку в тісто для безе можна додавати лимонну кислоту, ванілін, різні екстракти. Якщо ж такі меренги готуєте, щоб прикрасити тематичний торт, то можна просто додати харчовий барвник відповідного кольору. Або ж використати натуральні сік моркви чи столового буряка.

фото www.umoloda.kiev.ua/img/forall/image/%D0%9D%D1%96%D0%B6%D0%BD%D0%B5%20%D0%91%D0%B5%D0%B7%D0%B5.jpg

Швидкий рецепт безе порадує тих господинь, які звикли готувати смачно й красиво, але швидко. Отож, із задоволенням готуємо солодкі хмари у мікрохвильовці. Ми впевнені, що результат вас порадує. Смачного!

Поділіться коментарем