"Діти — Карма і Порятунок для батьків" – історії, які зворушують до глибини душі

1878
Діти — Карма і Порятунок для батьків - історії, які зворушують до глибини душі

Письменник-езотерик Денис Захаров вважає, що діти — Карма і Порятунок для батьків. Він упевнений, що у дітей в цьому світі – особлива місія. З його думкою багато хто не згоден. Але не мати, у якої народилася хвора дитина. Ці історії, які зворушують до глибини душі і змушують по іншому подивитися на багато речей.

Душа дитини, яка приходить у цей світ, несе в собі місію, щось пояснити людям, які її породили. Захаров працював з багатьма дітьми, які хворіють, дивився їх тонке поле. Висновки, які він робив, вражали батьків, у декого навіть викликали неприязнь. Проте, одного разу езотерик зіткнувся з ситуацією, яка підтвердила те, що він намагався донести до матері дуже хворої дитини. 

фото komarik.co/wp-content/uploads/2015/03/deti-karma.jpg

З першим подібним випадком Захаров зіткнувся, коли спостерігав дитину, народжену абсолютно сліпою. З першого погляду здавалося, що у батьків абсолютно щаслива родина. Це були молоді успішні люди, якими захоплювалися багато хто. У соціальних мережах вони викладали красиві фотографії, які говорили про те, наскільки це прекрасна та любляча пара. І раптом таке нещастя!

Одна з бабусь вирішила допомогти молодій парі та переїхала в їх квартиру, щоб доглядати за сліпим немовлям. Через деякий час вона з подивом помітила, що молоде подружжя наодинці лаються, як кішка з собакою. Всю любов вони залишили для інстаграму, вдома ж починали сваритися з будь-якої дрібниці. Родичці було боляче дивитися на це неподобство.

Захаров прийшов до висновку, що новонароджений вирішив не дивитися на це взагалі. Саме тому він одразу прийшов у цей світ сліпим, в надії примирити своїх батьків. Але на жаль, цей урок пройшов для них безслідно. Ніхто не хотів пов’язувати причину з фізичним проявом. Адже у цих людей все було гаразд в матеріальному плані, їм потрібно було тільки взяти себе в руки та налагодити нормальні стосунки один з одним. Нажаль, такі історії трапляються.

Набагато гіршою була ситуація у матері-одиначки. Вона виховувала сина одна і намагалася заробити якомога грошей, працюючи з ранку до ночі. Дитина постійно хворіла і грошей постійно не вистачало.

Захаров намагався переконати її, що дитина хворіє тому, що хоче більше бачити матір. Жінка пручалася і говорила, що якщо вона не буде працювати, то їм з дитиною просто не буде за що жити.

Це був якийсь замкнутий круг. Але дитина хворіла все сильніше, купа грошей йшла на лікарів і кінця краю цьому не видно було. Захаров навіть пообіцяв матері, що допоможе їй матеріально, якщо вона перейде на роботу на півставки та буде проводити більше часу с дитиною.

Жінка дуже довго думала і нарешті зважилася. Вона пішла з високої посади та зайняла місце рядового бухгалтера. На неї почали дивитись як на божевільну. Всі питали — чим вона буде платити лікарям.

Однак все через тиждень стан дитини значно покращився. А ще через два тижні хлопчик попросився в школу. У підсумку матері, яка пішла на роботу з маленькою заробітною платою, не довелося витрачатися на лікаря. Більш того, вона відмовилася від тих грошей, які їй запропонував Захаров. Вона сказала, що насправді набагато більше повинна людині, яка допомогла зрозуміти їй найголовніше в житті.

Дитина своєю хворобою змусила матір зрозуміти важливі речі та, видужавши сама, вилікувала і свою матір.

фото static.wixstatic.com/media/3186e7_4f1140d8aa1141c8bc1eb8071505e73a~mv2_d_2560_1706_s_2.jpg

І тоді, мати зрозуміла, що діти — Карма і Порятунок для батьків. Тому що, віддаючи дітям себе без залишку, вони отримують найважливіший шанс у своєму житті. І серцем, ми всі розуміємо: так і є. Тому що історії, які зворушують до глибини душі, відбуваються на кожному кроці.

Поділіться коментарем