Гороскоп сили. Суперздібності кожного зі знаків Зодіаку

3651
Гороскоп сили. Суперздібності кожного зі знаків Зодіаку

Астрологи впевнені, що у кожного зі знаків Зодіаку є свої суперздібності. Саме тому, вони склали цей Гороскоп сили. І знаєте що? Його подробиці можуть багато чого пояснити про тих хто нас оточує. Давайте подивимося: чи є супергерої в вашому оточенні? А може, головний герой – це саме ви?

Овен

фото goroskope.net/wp-content/uploads/2017/02/ogon.jpg

Від самого народження їх вдача впливати на власне життя та життя оточення просто вражає. Вони будують особисту долю, ще й надихають до цього тих, хто поряд із ними. Дуже тонко відчувають, чи потребуєте ви їх допомоги. Внутрішньої сили Овна забагато навіть для нього самого — поряд з ним підбадьорюються й затяті песимісти!

Телець

фото lindquistinconline.com/img/208705.jpg

За що б там не взялися вперті наполегливі Тельці — неодмінно матимуть успіх, така їх суперсила. Саме завдяки оцій непоборній упертості, вони й ведуть усіх за собою. Вирватися вперед — взагалі не питання! Телець, щоправда, зосереджений виключно на своїй меті, решта його не турбує.

Близнюки

Народжені під цим сузір’ям володіють разючою можливістю бачити те, що приховано — внутрішню красу у людях навколо та у собі. Сірість та буденність не можуть стати на заваді цій суперсилі Близнюків. Вони здатні навчити вас покохати людей, себе та світ навкруги, показати, наскільки прекрасним та неповторним є саме життя.

Рак

фото veryimportantlot.com/cache/gallery-lot/28017/768952_-1280x828_width_50.jpg?_=

Раки — творці з великої букви. Їх незборима здатність мріяти про, здавалося б, неможливі речі, і несподівано втілювати їх у життя — що, як не суперсила? А наполегливості Рака позаздрить навіть твердолобий Телець!

Лев

фото wallpapers-fenix.eu/full/180831/145022710.jpg

Що б там не трапилося, та хоча б небо впало на землю, знайте — Лев вистоїть все одно. За тих, кого він кохає, за те, що для нього важливе. Сила Лева та його готовність битися до кінця — от і всі його суперздібності. Але ж хіба цього мало?

Діва

фото rulib.info/uploads/11_05_2013/view/201212/oboik.ru_63266.jpg

Втішати, відчувати біль інших та приходити на допомогу — це про них. Додайте до цього ще й неабияку проникливість та дивовижну інтуїцію. Суперсила вірних Дів у цьому і полягає.

Терези

фото wallpapers-fenix.eu/full/141217/075327831.jpg

Надможливості Терезів — зробити щось із нічого. Вони створюють власну реальність, моделюючи зв’язки між людьми напрочуд гармонійно. Найважчу ситуацію Терезам нічого не варто перетворити на сприятливу.

Скорпіон

фото webanetlabs.net/_ph/2/884203845.jpg

Суперсила Скорпіонів у їх неповторності. Їх здатність неймовірним чином привертати до себе увагу не знає меж. Втім, як і повна довіра друзів, що їх оточують. У Скорпіонів багато послідовників, і не без підстав.

Стрілець

фото oir.mobi/uploads/posts/2019-01/103599.jpg

Природжений розум — це ще не все. Треба ще вміти його влучно використати. В руках Стрільця цей дар являє собою могутню зброю. Чітко дієву. Тонку та чутливу. Що ж до інтуїції — то тут Стрільцям взагалі немає рівних.

Козеріг

фото art-apple.ru/albums/userpics/10001/1533_4.jpg

Суперсила Козерогів — в їх здатності створювати мир та гармонію. Вони чудово відчувають людську природу, знаються на прекрасному в кожному з нас. Передчасні висновки — це не до них.

Водолій

фото stihi.ru/pics/2014/05/28/5485.jpg

Надприродна здатність Водолія — у спроможності повстати з попелу навіть після найжорстокіших втрат. До того ж, ніби попереднього замало, він іще й надихає не здаватися тих, хто поряд! Водолії закохані у життя, спинити їх — неможливо.

Риби – гороскоп сили

фото s1.1zoom.ru/big0/16/Cats_Fish_Painting_Art_484889.jpg

Внутрішнє передчуття Риб — це і є їх супер дар. Найвірніше рішення може підказати лише серце — ось девіз Риб. І що там при цьому мимрить розум — то вже байдуже. Навіть в ім’я величної мети. Змусити Рибу діяти всупереч своїм переконанням годі й бажати.

Отож, у кожного зі знаків Зодіаку є свої суперздібності. Озирніться навколо – світ сповнений супергероїв.

Поділіться коментарем