Сім рецептів для швидкого росту волосся — росте, як на дріжджах

4078
Сім рецептів для швидкого росту волосся — росте, як на дріжджах

Хочете мати пишну, об’ємну зачіску, а природа цим не наділила? Не опускайте руки — використовуйте сім рецептів для швидкого росту волосся. Навіть слабке та втомлене волосся з таким доглядом росте, як на дріжджах.

Ці народні способи дієвіші, ніж сотні препаратів у яскравих пляшечках, які жінки намагаються ретельно вибрати в магазинах косметики.

фото mylitta.ru/uploads/posts/2014-02/1393307133_beautiful-hair-4.jpg

Алое

Листочок рослини розрізати вздовж та вичавити з нього сік. Й цю рідину треба втирати в корені волосся. При цьому трохи масажувати, аби корисний сік проник якомога глибше. Він ще й сприяє налагодженню кровообігу, що дуже важливо для росту волосся. Таку маску треба тримати не менше, як дві години. А ще краще — нанести її на всю ніч, закутавши голову целофаном та хусткою.

Яблучний оцет

Після миття голови звичайними засобами, використовуйте натуральний ополіскувач для волосся. Прополощіть яблучним оцтом, але водою вже не змивайте. Легко руками віджати зайву рідину з волосся й висушити його феном.

Білок з яйця

Просто збити два яєчних білки в піну. Наносити засіб на сухе волосся на 40 хвилин, укутавши голову поліетиленом та рушником. І потім просто змити.

фото jasminru.eu/wp-content/uploads/woman-2593366-1140×760.jpg

Порошок гірчиці

Дві столових ложки цього порошку розвести з двома столовими ложками гарячої води. І також нанести цей засіб на волосся. Втеплити целофановим пакетом та рушником. Для процедури достатньо 1 години. Потім просто змити водою.

Коньяк

На одну чарку коньяку знадобиться 2 яйця. Збити інгредієнти до однорідності й влити кілька крапель оливкової олії. Готову пасту нанести по всій довжині волосся на 1 годину. Далі — змити й висушити голову феном.

Лимони

Для приготування цього засобу треба вичавити сік з половинки цибулі та сік з одного лимона. Змішати ці два компоненти й додати туди 1 ч. л олії реп’яха та 1 жовток з яйця. Розігріти масу на пару й теплою нанести по всій довжині волосся. По часу вистачить 1 години. Змити водою.

Запашна кориця

Дві чайних ложки цієї приправи змішати з 4 чайними ложками блакитної глини. Влити кілька крапель будь-якої ефірної олії. Маску нанести на 30 хвилин. А змити звичайним шампунем, яким користуєтеся щодня.

фото s1.1zoom.ru/b5036/776/Painting_Art_Redhead_girl_Hair_Beautiful_525779_3840x2400.jpg

Для інформації

Доведено, що росте волосся по 1,5 см щомісяця, тобто за добу — на 0,35 мм. Якщо підрахувати, то можна розраховувати, що за рік матимете “приріст” у 18 см. Але це при умові, що волоссю все сприятиме — і догляд, і навколишнє середовище, і загальний стан організму. А ще з’ясувалося, що найкраще росте волосся влітку, а у декого швидше вночі, ніж вдень. Та все ж краще відкласти в сторону калькулятор. А разом з цим і здогадки, який час найсприятливіший саме для вас, і краще взятися за правильний догляд своєї шевелюри.

Ми зібрали ці сім рецептів для швидкого росту волосся. Вам треба обрати той, що підходить найбільше. Через деякий час застосування цих препаратів, побачите, що волосся росте, як на дріжджах.

Наш матеріал має інформаційний характер. Тому перед застосуванням народних засобів, зверніться до лікаря.

Поділіться коментарем