7 ранкових звичок невдахи – що потрібно обов’язково зробити, щоб день пішов шкереберть

51202

Як не крути, але від того – яким буде ранок, безпосередньо залежить: як добре пройде день. Психологи довго вивчали звички не щасливих людей схильних до депресій, та прийшли до дивних висновків.

Виявляється, наш крихкий душевний стан безпосередньо залежить від зовсім незначних дрібниць. І для того, щоб увесь день пішов шкереберть, потрібно зробити всього 7 помилок.

Ну а якщо, наступати на одні й ті ж граблі регулярно, то можна дуже швидко поповнити ряди тих самих невдах, що впадають у смуток при першій можливості. Ну що, перевіримо список ранкових звичок?

#1 

Мобільний телефон – це перше, що після пробудження бере до рук нещасна людина. У підсумку, знаходяться сумні, страшні, та будь-які новини. А через них мозок та й усе тіло, активуються невірно.

Як це змінити? Просто! Перед сном сховайте мобільний від себе якомога далі.

фото thumbs.dfs.ivi.ru

#2 

Психологи кажуть, що не можна пити каву відразу після пробудження. Це викликає почуття неспокою, яке залишається на весь день. Крім цього, давно відомо, що кава на голодний шлунок – це прямий шлях до гастриту. А з такою болячкою, радіти життю, точно не вийде.

Як це змінити? Кажуть, що кава приносить користь у чистому вигляді, якщо її пити тільки за 3 години після пробудження. Спробуйте!

фото 24tv.ua

#3 

Кнопку “відкласти будильник” вигадали як раз для хронічних скигліїв не впевнених у собі. Людина зі здоровою психікою робить по іншому: вона або встає по будильнику, або не встає.

Як це змінити? Дуже просто. Не відкладайте дзвінок будильника “ще на 10 хвилин”. Психологи кажуть, що так у підсумку, можна відкласти все що завгодно. Щасливе життя, наприклад.

фото i09.fotocdn.net

#4 

“Я не снідаю!” – з гордістю заявляє невдаха. “Ну і дурень”, – відповідають йому психологи. Виявляється, для того, щоб день склався вдалим в усьому, потрібно снідати. Цю звичку необхідно у собі виховувати. А не бурчати шлунком на весь офіс або хапати фастфуд по дорозі на працю.

Як це змінити? Дуже просто! Снідайте, навіть якщо не хочеться. А апетит прийде під час їди.

фото i.pinimg.com

#5 

Як не крути, але після пробудження тіло потрібно включати. Тобто – рухатися. І у кожної людини своя інструкція. Хтось біжить 8 км риссю, а хтось – робить “потягушки” в ліжку. І тільки невдаха зі стогонами повзає по хаті та береже сили, яких немає.

Як це змінити? Дуже просто! Увімкніть вранці музику, яка вас радує. Тільки не голосно. І спробуйте під неї хоч трохи рухатися. Спробуйте! Все одно ніхто не побачить!

фото fresher.ru

#6 

Шеллі Карсон, доктор філософії з Гарварда, заявила, що невдахи страждають вранці страхом води. І навіть вмиваючись, використовують кінчики пальців, щоб акуратно промити очі. А душ з ранку – це звичка успішної людини. Яка, до речі, має наукове обгрунтування.

Доведено, що людина, яка встає вранці під душ, на 90% частіше приймає вірні рішення на протязі всього дня. Але є умова – вода має бути приємно прохолодною. Саме помірна температура води стимулює мозок, активує імунну і бадьорить нервову систему.

Так що, з ранку – сміливіше під пружні, підбадьорливі струмені води!

фото 24tv.ua

#7 

Є ще статистика серед щасливих й успішних людей. Виявляється, вранці вони не заправляють ліжко, а згрібають постіль до купи і відправляють її у пральну машину! Можливо, роблять вони це не кожного дня, але досить часто. І погодьтеся: у цьому щось є! Прямо якийсь ритуал щастя. Ми позбавляємось від усього, що було вчора. А сьогодні – новий день, можливості і чиста постіль.

Здається, таку практику варто спробувати! А ви як вважаєте?

фото dhresource.com
Поділіться коментарем