За які продукти щитовидка скаже вам “дякую” – простий, але дуже корисний список

209210

Експерти поділились рекомендаціями з приводу харчування, яке доброчинно впливає на стан щитоподібної залози. Тому, що від її здоров’я залежить не тільки загальний стан, але також – тривалість і якість життя.

А зробити це можна за допомогою певного харчування і деяких правил.

За вживання цих продуктів ваша щитовидка обов’язково скаже вам “дякую”

1.

фото lavka-speciy.com.ua

Морська капуста здавна вважається найкориснішим продуктом для здоров’я щитоподібної залози. У ній міститься велика концентрація йоду та інших корисних речовин. Тому, її вживання – відмінний спосіб профілактики усіх наявних захворювань щитоподібної залози.

2.

фото golos.ua

Хурма, як і морська капуста, багата на йод, тому також – дуже корисна для щитовидки.

3.

фото liktravy.ua

Чорниця є природним антиоксидантом, який здатний регулювати роботу щитоподібної залози і запобігти розвитку гормональної недостатності. 

4.

фото redmondclub.com

Риба жирних сортів, наприклад, лосось, дуже корисна для щитоподібної залози через те, що в ній містяться Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти, які благочинно позначаються на функціональності щитовидки.

5.

фото zira.uz

Суміш з волоських горіхів, меду і лимона корисна не тільки для імунної системи, а й – для ендокринної. Якщо їсти по чайній ложці цієї суміші 2-3 рази на день, то ви допоможете щитоподібній залозі стати більш активною.

Стаття несе інформаційний характер. Будь-які поради, у першу чергу, обговорюйте зі своїм лікарем.


Джерело

Літературний переклад – Маруся Фріман

Поділіться коментарем