Як кожен знак зодіаку завершить 2020 рік?

36

Цей рік був надзвичайно складним, тому всім хотілося б знати: чим він закінчиться? Астрологи із задоволенням дають відповідь на це питання. Отже, які ще несподіванки приготував цей непередбачуваний, дивний і, безумовно, страшний 2020 рік?

Овен

Овни наведуть лад в особистому житті, якщо для цього буде бажання. Але, у будь якому разі, ви будете сповнені сил, все налагодиться, а здоров’я, попри на складну ситуацію, вас не розчарує.

Телець

Приділяйте максимум уваги кар’єрі та фінансам. Вам буде здаватися, що ситуація зайшла у глухий кут та сили закінчуються. Але, все одно доведеться прийняти важливе рішення про великі фінансові вкладення.

фото radikal.ru

Близнюки

До кінця року серйозних потрясінь не очікується. Все буде йти в такому ж повільному ритмі. Деяких представників цього знака може здивувати романтична пригода наприкінці грудня.

Рак

Ви отримаєте несподівані фінансові бонуси – виграєте у лотерею або отримаєте незвичайний приз. Однак, будьте обережні наприкінці року. Є ймовірність перевтоми і травматичних ситуацій.

фото i.pinimg.com

Леви

Наприкінці року ви поринете до суспільного життя. Є ймовірність, що заради цього, ви залишите кар’єру і особисте життя. 

І якщо любовний фронт почекає вашого повернення, з кар’єрою так жартувати не варто. Тим більше, що наприкінці листопада з’являться можливості, яких не можна упускати.

Діва

Наприкінці року на Дів чекають фінансові труднощі, пов’язані з несвоєчасною виплатою заробітної плати або неповерненням боргу.

Але цей факт, швидше за все не буде вас сильно засмучувати. Наприкінці, 2020 рік може подарувати Дівам таку любов і пристрасть, про яку вони раніше навіть не здогадувалися.

фото pikabu.ru

Терези

У листопаді-грудні у вас все буде добре: як на роботі, так і в особистому житті. Варто лише витратити час і завершити довгострокові проекти.

Скорпіон

Зосередьтеся на фінансових питаннях. У вас будуть усі можливості завершити рік з максимальним прибутком, якщо ви вірно інвестуєте восени.

фото narvii.com

Стрілець

Якщо ви вирішите закінчити свою самотність – то новорічна ніч буде сповнена любовної романтики. Поруч з’явиться людина, яка буде підливати шампанське і говорити, що все погане вже позаду.

Так що, одиноким Стрільцям порада одна – дозвольте собі закохатися. І це буде тією силою, яка допоможе пережити стрес і втому від цього року.

Козоріг

Наприкінці року ви поринете до праці. Грудень буде плідним у плані кар’єрного росту або навчання. Але поліпшення в особистому житті можна очікувати тільки навесні.

фото i.pinimg.com

Водолій

Рік був насичений подіями, тому до грудня на вас чекає емоційна втома. Подбайте про своє здоров’я зараз і тоді взимку вам не буде про що хвилюватися.

Риби

Ви закінчите рік втомленими, але задоволеними матеріальною стороною життя. Ви добре попрацювали, тому можете дозволити собі розслабитися і відпустити цей рік з легкою душею.


Джерело

Літературний переклад – Маруся Фріман

Поділіться коментарем