Вся правда о потужних талісманах! Виявляється, не кожну підкову можна вішати над дверима

1161

Один з найсильніших амулетів успіху в будинку – підкова. Цей відомий талісман потрібно повісити над дверима і тоді… Успіх і багатство прийдуть у родину.

Але часи, коли люди тримали коней, пішли у минуле. А фахівці в цієї галузі, запевняють, що тільки підкова від робочої конячки, може стати справжнім амулетом вдачі. Крім того, найсильнішою вважається та підкова, яку ви знайшли на дорозі.

фото factroom.ru

Але що робити, якщо поруч з вами коні не втрачають свої підкови? Виявляється, є не менш сильні амулети для будинку, які чудово пораються із захистом і несуть вдачу!

Мітла

Вважається, що цей амулет буде працювати, якщо ви зробите його власними руками, а не купите у сувенірній крамниці. Крім того, віник ручної роботи потрібно правильно прикрасити, щоб зарядити на певний захист. Отже, монетки на вінику будуть залучати гроші, а мішечки із сіллю відганяти злих духів і заздрісників.

фото infourok.ru

Яєчна шкаралупа

Над дверима можна повісити пакет з яєчною шкаралупою від крашанок. Вважається, що цей амулет діє до наступного Великодня. Відразу після Свята, шкаралупу потрібно подрібнити, обернути тканиною, затягнути мотузкою і повісити над дверима. Перед наступним Великоднем, стару шкарлупу потрібно закопати у землю.

фото domosedy.com

Монети

Ця традиція, прийшла до нас разом із фен-шуй. Згідно з цим вченням, монетки з дірочками потрібно нанизати на червону нитку і повісити над дверима. Саме таким чином, можна залучити до свого будинок грошові потоки.

А ще, у Китаї використовують зв’язку таких монет перед початком будівництва або ремонту. Для того, щоб цей процес пройшов швидко і без втрат, зв’язку монеток закопують біля входу у будинок.

фото astromega.ru

Булавки

Такі речі підходять тим, хто боїться пристріту і злих прокльонів. Візьміть чотири англійські булавки і промийте їх святою водою. Потім загорніть їх тканиною і повісьте над дверима. Якщо хтось спробує завдати вам зло, амулет поверне його лиходієві з подвоєною силою.

фото wp.com

Джерело

Літературний переклад – Маруся Фріман

Поділіться коментарем