Отримайте ідеальну шкіру всього за місяць! 8 основних правил позбавлення від целюліту

26389

Близько 99% жінок страждають від целюліту – запалення підшкірної клітковини, особливо в області стегон, сідниць і живота. Але це зовсім не означає, що целюліт – вирок на все життя. 

На даний час існує методика, яка дозволяє позбутися від ефекту апельсинової кірки за 30 днів. І якщо вас турбує це питання, зверніть увагу. Можливо ця інформація допоможе саме вам.

фото 24tv.ua

1. План тренувань

Найефективніший спосіб боротьби з целюлітом – це поєднання здорового харчування з фізичними вправами. Найкраще виконувати програму, яка включає вправи для серцево-судинної системи, і навантаження, які орієнтовані на сідниці, прес і ноги.

2. Скраб для тіла

фото rolloid.net

Натуральні скраби для тіла, покращують кровообіг, роблячи шкіру більш гладкою. Ви можете приготувати скраб самостійно вдома з морською сіллю і невеликою кількістю оливкової олії. Використовуйте ці процедури не більше двох разів на тиждень.

3. Ванни з морською сіллю

Приготуйте теплу ванну і додайте до неї від 200 до 500 грамів морської солі. Чим більше ви додасте, тим сильніше антицелюлітний ефект. Тривалість ванни не повинна перевищувати 20 хвилин.

4. Контрастний душ

фото rolloid.net

Чергування гарячої та холодної води покращує кровообіг і робить шкіру гладкою і шовковистою. Почніть з теплої води і збільшуйте температуру, поки вона не стане гарячою. Тримайте душ в такому стані 30-90 секунд.

Потім знизьте температуру, поки вона не охолоне, і тримайте ще 30-90 секунд. Повторюйте цей процес від 3 до 5 разів кожного разу, коли йдете у душ, і завжди закінчуйте з холодною водою.

5. Напої для прискорення обміну речовин

Імбир є одним з продуктів, які допоможуть вам видалити зайву рідину з організму. Лимон, у свою чергу, допомагає виводити токсини і регулює травлення.

Спробуйте змішати склянку води з соком половини лимона і чайною ложкою тертого імбиру. Це – ідеальний напій для боротьби проти целюліту.

6. Здорове харчування і вода

фото rolloid.net

Щоб дотримуватися здорової дієти, важливо споживати білок, клітковину, складні вуглеводи, фрукти, овочі і продукти, багаті на ненасичені жирні кислоти.

З іншого боку, необхідно звести до мінімуму споживання солодощів, фаст-фуду, напівфабрикатів і алкоголю. Деякі з кращих продуктів, які допомагають позбутися целюліту: банани, насіння, імбир, жирна риба, оливкова олія, вівсянка, авокадо та яйця. І, звичайно ж, важливо вживати близько 2 літрів води на день.

7. Оливкова олія

Оливкова олія багата ненасиченими жирними кислотами, які допомагають організму регулювати метаболізм, одночасно зволожуючи шкіру і підвищуючи її пружність. Ви можете вживати 1 чайну ложку оливкової олії першого холодного віджиму щоранку.

8. Вправи на розтяжку

фото rolloid.net

Поліпшення кровообігу допомагає зменшити целюліт, так що давайте змусимо кров текти. Три рази на тиждень робіть вправи на розтяжку.

Стаття несе інформаційний характер. Перед використанням порад, обговоріть їх з фахівцем.

Поділіться коментарем