Що ж це робиться? Вона замінила тонік для обличчя на перекис водню

19280

Сьогодні я хочу поділитися хитрощами по догляду за обличчям і тілом, які я використовую постійно. Всі ці висновки – мої особисті, але може бути вони комусь знадобляться.

1. Крем для обличчя – не панацея!

фото zinoti.lt

Ймовірно, за це мене критикуватимуть, але я все одно скажу. Раніше я, як і більшість жінок, вважала, що креми – справжні ліки проти старіння шкіри. 

Завзято втираючи в себе різні креми, ми чекаємо повернення молодості. Але цього не відбувається! Замість цього з’являються проблеми зі шкірою: забиті пори, набряклість і звичайно – прищі…

А що, якщо креми та гелі для обличчя потрібно використовувати вкрай обережно? Наприклад, моя жирна шкіра, схильна до набряків і в’ялості, просто їх не виносить. Але щоденне протирання простою водою з сіллю творить чудеса! 

фото zinoti.lt

Якщо чесно, я давно не користуюся кремами й з того часу моя шкіра зовсім не сохне, тому що в ній досить природної вологи.

Звичайно, слід уважно вивчити свій тип шкіри і її схильність до вікових змін. Жінкам із сухою шкірою, ця порада не знадобиться.

Однак людям, схильним до набряків, я раджу відмовитися від жирних кремів.

Проведіть експеримент і не використовуйте крем для обличчя як мінімум місяць. Ви нічого не втратите, але зможете зробити свої особисті висновки.

2. Використовуйте рідину для полоскання рота як дезодорант для ніг і тіла

Цей простий, але ефективний спосіб доступний кожному. Рідина для полоскання рота може легко замінити дезодорант для ніг і тіла.

Вам просто потрібно додати трохи рідини для полоскання рота у звичайний розпилювач і використовувати її, як дезодорант. Цей засіб дозволяє відчувати себе комфортно протягом усього дня в будь-який час року.

3. Періодично очищайте обличчя перекисом водню

фото silazdorovya.ru

Наприклад, я повністю відмовилася від тоніка і тим самим оживила шкіру. Я просто протираю шкіру ватним тампоном з розчином перекису водню. Як засіб для очищення – це ідеальний варіант для жирної шкіри обличчя.

Перекис не викликає печіння і сухості. Я використовую звичайний 3% розчин перекису водню. Відчуття після процедури мені подобається – шкіра ніби підтягується і зникає відчуття «опухлого» обличчя.

Стаття несе інформаційний характер. Перед використанням порад, обговоріть їх зі своїм лікарем.


Джерело

Літературний переклад – Маруся Фріман

Поділіться коментарем