Дивне випробування для Левів у 2021 році: “Чим похвалився – без того залишився!”. Повний прогноз

28

Лев ніколи не ховається в тіні. Йому подобається сяяти на червоній килимовій доріжці й бути найяскравішим! Але в цьому році Всесвіт нагадає, що королівський титул – річ умовна. І якщо вчасно не латати дірки в кишенях, то можна дуже швидко залишитися без штанів. 

Але навіть, якщо це відбудеться, Лев швидко розбереться в ситуації й оберне її на свою користь. Завдяки своєму таланту заводити нові знайомства і будувати міцні відносини, вже до літа Леви будуть задоволені своїм фінансовим становищем. 

фото zinoti.lt

Однак, є речі, про які їм доведеться пам’ятати весь рік й Бик не дасть їм про це забути.

В цьому році Льву належить відправитися на полювання, причому найкраще – у далекі країни. Бик принесе Леву в подорож доленосне знайомство. Головне – не робити різких рухів, інакше Лев ризикує налякати здобич.

Леви звикли прокидатися під звуки феєрверків і жити так, як ніби кожен день – це свято. Але 2021 рік змиє залишки конфетті. Буде багато роботи, домашнього господарства й сірих буднів, з якими вам доведеться якось змиритися. Якщо це спрацює, Леви стануть більш терплячими та доб’ються кращих результатів.

Але найважливіший момент навіть не в цьому…

фото zinoti.lt

У цьому році для Льва буде працювати тільки одна приказка: “Чим похвалився – без того залишився”. І це буде переслідувати Льва до тих пір, поки він не стане мовчати про свої плани та успіхи. 

Підступні особистості, готові до обману будуть раз за разом з’являтися на шляху у Льва, щоб перевірити: чи засвоїв він урок?

Любовний гороскоп

фото zinoti.lt

У божевільному вирі подій у Лева не залишиться багато часу на любов. Тому навіть перевірені відносини можуть висіти на волосині. І щоб підтримувати стосунки, вам потрібно заспокоїти своє его, а чого ви чекали?

Фінансовий гороскоп

фото zinoti.lt

Льву здається, що гроші не можуть просто скінчитися. Він легко оплачує рахунки друзів, не думаючи дає в борг й купує все, що йому подобається. В цьому році, плата за таке ставлення до грошей буде занадто висока. Для того, щоб зберегти й зміцнити своє фінансове положення, Левам потрібно робити тільки дві речі: тихо збирати та інвестувати.

Гороскоп здоров’я

фото zinoti.lt

Леви давно не ходять на полювання та не женуться за здобиччю. Зізнайтеся, торік ви трохи заледащіли, обросли жирком й перестали себе берегти. Що ж, прийшов час про це згадати.

Бережіть, будь ласка, своє серце. Вам потрібні прості, але регулярні кроки: здоровий сон, корисна їжа, свіже повітря, фізична активність та відсутність стресу. Подаруйте собі спокійний ритм життя та не дозволяйте поганим новинам позбавляти вас сну.


Джерело

Літературний переклад – Маруся Фріман

Поділіться коментарем