9 чоловіків чесно зізналися: чому зрадили своїм жінкам – анонімні історії з життя

2848

Чому чоловіки зраджують? Це питання, яке часто задають жінки, і на нього немає однозначної відповіді. Але одне можна сказати напевно: якщо чоловік зраджує, значить, для цього є причина. І у кожного вона своя…

Редакторка одного з популярних сайтів знайомств провела розслідування причин зради.

Їй вдалося провести величезне опитування у 8210 чоловіків, які регулярно відвідують сайт знайомств. Зокрема, дослідницю цікавило питання: що саме штовхає чоловіків на зраду? Ось 9 історій, які повторювалися найчастіше.

1. В неї були постійні перепади настрою

фото shkolazhizni.ru

Розумію, що всі люди різні. Хтось тримає у собі, а хтось звик віддавати весь негатив іншим. На самому початку відносин кожен з нас намагався приховати негативні емоції. Хотілося підтримувати у відносинах позитивний настрій. 

Однак, з часом, все змінилося. Її настрій змінювався так швидко, що я не за ним не встигав. Спочатку це бадьорило, потім стало дуже дратувати, а потім відносини зовсім перестали радувати.

Згідно з опитуванням, 97% чоловіків відповіли, що перепади настрою улюблених жінок руйнують стосунки.

2. Ревнощі…

фото kleo.ru

Я точно знаю, що ревнощі з’явилися ще до того, як я почав зраджувати. Спочатку були постійні закиди без причини, вони ображали й дратували. А потім з’явилися справжні зради. Але довіри не було спочатку.

Звичайно, опитування проводилося серед тих чоловіків, які неодноразово вдавалися до подружньої невірності. Тому не дивно, що їх друга половина часто виявляла ревнощі й підозрілість. Але 96% опитаних чоловіків заявили, що їм не подобається така поведінка.

3. Вона обговорювала з подругами те, що відбувається у нас в спальні

фото img.tyt.by

Був обурений, коли дізнався, що її подруги знають про все, що ми робимо в ліжку! Для мене це був удар в спину…

Згідно з опитуванням, 93% чоловіків не хочуть, щоб друга половина ділилася подробицями їхнього сексуального життя з загальними знайомими. Така поведінка розцінюється як зрада.

4. Її все засмучує!

фото manorama.ru

Жінка, яка завжди плаче й стогне з найменшого приводу, рано чи пізно перестає збуджувати. Її хочеться заспокоїти, але лягати з нею в ліжко – ні!

90% чоловіків заявили, що жінка в сльозах і з поганим настроєм стомлює, а не збуджує. Саме цим вони пояснили свої зради.

5. «Вона не пояснює, чого хоче!»

фото i.ytimg.com

Вона може придумати собі щось й чекає, що я здогадаюся. День, другий, третій чекає… А потім ображається й лається, що я не здогадався! Я був повинен здогадатися! Маячня!

Згідно з опитуванням, 89% чоловіків вважають, що цей фактор вбиває відносини.

6. Відмова від близькості

фото yandex.net

Не знаю, я кажу жінці, що хочу її. А вона мені: “А я не хочу сьогодні”. А потім це стало постійним явищем, я повинен був випрошувати близькість. Це швидко набридло.

Так, 88% чоловіків щиро дивуються: чому їх друга половина відмовляється займатися любов’ю, і це їх дратує!

7. “Я красива? Ти сьогодні любиш мене?”

фото b1.m24.ru

Ці питання я чув кожного дня. Спочатку це тішило: “Так, люба, ти – красуня, я обожнюю тебе!” Але одна справа, коли ти говориш це коли хочеш, від душі. І зовсім інша, коли це постійні питання та істерики типу: “Ой, ти мене не любиш, я не красива, еге ж?” Фу, набридло!

Згідно з опитуванням, 87% чоловіків не готові постійно миритися з такою поведінкою.

8. Вона була вищою за мене…

фото lh3.googleusercontent.com

Спочатку ми не звертали на це увагу – були дуже закохані. Але потім… Не знаю, я став більш впевненим, коли поруч з’явилася жінка нижче за мене на голову.

Дослідження показало, що 87% чоловіків пішли до жінок, які нижче їх ростом, щоб позбутися від комплексу неповноцінності.

9. Занадто багато питань!

фото lh3.googleusercontent.com

Кожного дня в нас був справжній допит! Та ще і який – з пристрастю! А потім я зрозумів, що мої кишені постійно обшукують, читають моє листування, перевіряють дзвінки. Жесть! Я втік.

Опитування показало, що 65% чоловіків ненавидять велику кількість питань. А 99% – закінчують відносини, якщо розуміють, що живуть у стані тотального контролю й недовіри.


Джерело

Літературний переклад – Маруся Фріман

Поділіться коментарем