Домашня маска для зрілої шкіри. Насолоджуйтесь зменшенням зморшок

643

Ви коли-небудь замислювались, чому 80% японських чи корейських засобів проти старіння (до речі відомих своєю чудовою якістю) виготовляються з найпростішого рисового борошна?

За словами виробників, багато косметичних продуктів (пудри, рум’яна для щік, тіні для повік) відомих східноазіатських брендів також засновані на цьому інгредієнті.

Це безпечний натуральний екстракт підтримці та продовженні молодості шкіри.

Жінки з Китаю та Японії користуються рисовим борошном з незапам’ятних часів.

Як його приготувати?

Залиште рис замочуватися у воді на кілька днів, щоб зерна розм’якшились. Потім висушіть і подрібніть їх у кавомолці.

Яку користь воно має для шкіри?

М’яке відлущування та розгладження. Дрібні частинки м’яко масажують, не пошкоджуючи шкіру. Тому рисове борошно також можуть вживати люди з чутливою шкірою. Крім того, цей засіб абсолютно гіпоалергенний.

Рисове борошно має властивості освітлення. Через тиждень використання ви забудете всі пігментні плями. Через 1 – 1,5 місяці вони стануть майже непомітними!

Рисове борошно є чудовим абсорбентом, воно чудово справляється з надмірно жирною шкірою. Знімає запалення, почервоніння, бореться з прищами, видаляє мертві клітини зі шкіри.

Калій у рисовому борошні у поєднанні з масажним ефектом сприяє регенерації шкіри та виробленню колагену. Шкіра зміцнюється, а контури обличчя стають красивішими.

Інтенсивне харчування та зволоження. Комплекс вітамінів, мінералів та амінокислот живить шкіру, допомагає підтримувати вологість тіла в організмі.

Рисові маски

Змішайте 2-3 чайні ложки рисового борошна з 1 столовою ложкою теплої води чи молока та нанесіть рівномірно на шкіру. Залиште на 3 хвилини, потім помасажуйте шкіру кінчиками пальців протягом 5 хвилин. Змити теплою водою.

Рисові компреси для розслаблення

Змішайте 2-3 чайні ложки рисового борошна з 200 мл теплої (не гарячої) води. Змочіть у підготовленій суміші бавовняну тканину та покладіть на обличчя та шию.

Тримайте приблизно 10-15 хвилин.

Якщо хочете, можете продовжити процедуру та знову змочіть рушник.

Льодяні кубики

Рисове борошно змішати з водою, розлити до форми, заморозити. Увечері, очистивши шкіру та знявши макіяж, ви можете освіжити обличчя цим кубиком льоду.

Рисова маска з вершками

Змішайте столову ложку рисового борошна з 2 ложками вершків. Нанесіть на обличчя і шию, залиште на 20 хвилин та змийте теплою водою. Протріть все кубиком рисового льоду.

Рисова маска, що зміцнює епідерміс

Збийте яйце, змішайте з ним 2 чайні ложки рисового борошна. Нанесіть цю масу на очищене обличчя. Через 10 хвилин змийте теплою водою і протріть рис кубиком льоду.

Таке регулярне лікування шкіри в домашніх умовах може полегшити ознаки старіння шкіри. Вам навіть не доведеться купувати дорогу косметику, а результат вас неодмінно здивує!

Поділіться коментарем