Як залучити гроші та любов за допомогою фен-шуй?

283

Фен-шуй — це давня наука, китайська філософська система, про те, як правильно використовувати простір власного будинку для добробуту життя.

У цій статті читайте про те, як залучити гроші та любов, використовуючи прості правила Фен-шуй.

Як залучити гроші

Щоб залучити гроші до будинку, потрібно звернути особливу увагу на південно-східний район вашої квартири. Очистить там пил, приберіть непотрібні предмети та сміття, тим самим відкривши шлях нової енергії та новим грошовим потокам.

Придумайте кольорову гаму для інтер’єру вашої грошової зони — синій, фіолетовий, зелений та чорний притягують багатство. Ви можете додати деякі важливі деталі до цих кольорів чи зробити ремонт: пофарбувати стіни, замінити меблі. Почніть з дрібниць.

Дерево та вода — це елементи, які також залучають гроші. Тому рослини, лійка, акваріум з рибками, дерев’яні меблі та аксесуари — саме те, що повинно бути в цій грошовій зоні.

… Та любов

Для зони любові у вашому домі вибирайте південний захід. Саме з цією сферою вам слід працювати, якщо ви хочете гармонізувати своє особисте життя.

Для початку, як і у випадку з грошима, її необхідно прибрати. Усуньте все непотрібне, що пригнічує сильні почуття. Крім того, не розміщуйте фотографії тих людей, яких ви більше не маєте поряд, а також фотографії, на яких ви поодинці.

Кольори любові — рожевий, червоний та білий повинні прикрасити південно-західну частину будинку. Знову ж варто було б перефарбувати стіни або просто придбати ковдру та подушки потрібного кольору.

Елементом любові по фен-шую є земля і вогонь, тому камін — це те, що потрібно для швидкого та ефективного досягнення гарантованого результату. Також непогано було б прикрасити цей простір природними мінералами, такими як соляна лампа чи статуетка зі стразами.

Але найголовніше, звичайно, це ваш внутрішній настрій. Якщо в глибині душі ви не бажаєте любові чи грошей, тоді жодні зовнішні атрибути вам не допоможуть.

Нехай у вас все вдається!

Поділіться коментарем