Як смачно смажити будь-яку рибу?

166

Смажена риба подобається всім, це шикарне блюдо, що підходить для будь-якого випадку. Його можна їсти щодня чи подавати до святкового столу.

Смачно смажена риба — справжнє свято на столі. Однак, під час приготування трапляється так, що риба втрачає свого чудового смаку. Кухарі розв’язали цю проблему за допомогою маленької хитрості. Потрібно просто додати до маринаду сік лимона чи лайма, часник та спеції. При випіканні це пригнічує рибний запах та підсилює смак. Крім того, лимонна кислота робить м’ясо риби більш м’яким та ароматним.

Як смачно смажити рибу

Ви можете смачно посмажити будь-яку рибу, тому виберіть ту, яка вам більше подобається. Також вам знадобляться три маленьких лимони чи лайма, п’ять зубчиків часнику, столова ложка солі, чорний перець на смак та трохи борошна.

Спочатку приготуйте рибу. Відокремте м’ясо від шкірки, наріжте філе шматочками, обережно видаліть всі кістки. Викладіть шматочки риби в форму для запікання.

Потім приготуйте маринад. Видавіть часник до окремої миски, додайте сік лимона чи лайма, додайте сіль та чорний перець до свого смаку.

Добре перемішайте та залийте цією сумішшю рибу. Перемішуйте, поки риба повністю не покриється маринадом. Дайте рибі постояти таким чином одну годину.

Потім обваляйте кожен шматок риби в борошні з обох сторін.

Покладіть до гарячої пательні з розігрітою рослинною олією та засмажте.

Цей спосіб приготування робить рибу неймовірно ніжною та смачною. Страву можна подавати навіть без гарніру.

Смачного!

Поділіться коментарем