Французький яблучний пиріг. Ви захочете цього знову і знову!

14824

Французький яблучний пиріг відрізняється від нашого звичайного особливою м’якістю і своєрідною майже кремовою начинкою, яка тане в роті. Не дивно, що представлений сьогодні рецепт містить лише найважливіші інгредієнти: склянку цукру, склянку борошна, пару яєць, молоко і 5 яблук. Все необхідне і без деталей.

Запрошуємо вас відчути новий смак старої страви та дізнатися, чому французька кухня вважається найкращою у світі.

ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ

Ви будете потребувати:

900 г очищених яблук

100 ml pieno

2 яйця

25 г вершкового масла

50 г цукру

2 чайні ложки розпушувача

щіпка солі

70 г пшеничного борошна

Виготовлення:

Збити яйця. Всипати цукор і знову збити суміш до утворення піни. Все повинно придбати пухнасту, білу текстуру.

Яблука очистити і нарізати м’якоть тонкими скибочками. В кінці збризніть лимонним соком, щоб зберегти колір.

Розтопити масло і просіяти борошно. Влити в яєчну масу. Потім додати до маси молоко, розпушувач і сіль. Вмішайте тісто.

Додати яблука в тісто і перемішати. Розправте форму для випічки папером для випічки. Або змастіть силіконову форму тонким шаром олії.

Викласти тісто у форму і розгладити поверхню. Посипте корицею і цукром за смаком, додайте пару шматочків вершкового масла.

Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте пиріг близько 35 хвилин, час від часу перевіряючи. Після того, як пиріг випікається, він повинен охолонути у формі для випічки, а потім вже можна подавати його на стіл.

Як згадувалося вище, смак і навіть текстура французького яблучного пирога стає м’яким і кремовим. Найкраще не здогадуватися, який може бути смак, і негайно це зробити. Крім того, інгредієнти, необхідні для торта, можна знайти практично в кожному холодильнику.

Калорійність кінцевого продукту становить близько 174 ккал на 100 г продукту. Тож, скуштувавши це смачне блюдо, можна без побоювання йти на пляж: ви будете виглядати приголомшливо.

Смачного!

Поділіться коментарем