Крохмальна маска. Ефект майже як від ботоксу!

36301

Тільки ледачі не чули про ботокс. Сьогодні це слово асоціюється з індустрією краси — лише кілька ампул, і ви видалите з обличчя зайві роки. Однак, мало кому відомо, що ця речовина вперше була використана ще в 1960-х роках для допомоги пацієнтам з частковим паралічем обличчя. Ботулінічний токсин розслабляє м’язи та допомагає відновити симетрію обличчя. З того часу матеріал використовувався багатьма іншими способами, але два фактори залишаються незмінними: висока вартість та ризик.

Ботокс допомагає розгладити зморшки на лобі, виправити нижню третину обличчя та розслабити м’язи. Небезпеки для здоров’я немає, але якщо речовину ввести на міліметр вище чи нижче, куточки рота можуть опуститися вниз, а обличчя втратить симетрію. З точки зору вартості, якби процедура була одноразовою, можливо, більше жінок вибрали б ці зміни. Але оскільки це потрібно періодично повторювати, не всі можуть дозволити собі такі витрати. Описана сьогодні маска допомагає ефективно розгладити зморшки.

Яєчний білок та крохмаль в косметології

Яєчні білки містять цинк, кальцій та селен, вітаміни А, В, Е та D, фолієву кислоту та залізо, фосфор та йод. Він підходить для всіх типів шкіри. Такий засіб не тільки бореться з віковими змінами, але і видаляє прищі, звужує пори, освітлює та підтягує шкіру.

А крохмаль взагалі називають найкращою альтернативою ботоксу. При регулярному використанні він навіть бореться з глибокими зморшками. Рекомендується додавати крохмаль в домашні маски, навіть якщо ви ще молоді. У цьому випадку це допоможе запобігти віковим змінам та продовжити молодість.

Маска лише з двох інгредієнтів

Щоб зробити ботокс-маску в домашніх умовах, вам знадобляться лише два інгредієнти — 2 чайні ложки крохмалю та 1 яєчний білок. Попередньо збийте білки до міцної піни. Додати крохмаль та знову збити.

Коли маса стане однорідною, нанесіть її на чисте обличчя, шию, зону декольте, а також на шкіру рук — це місця, де шкіра втрачає вологу та швидше старіє.

Коли маска висохне, нанесіть другий, а потім третій шар. Коли все висохне, змийте маску. Під час процедури важливо бути спокійним та не розмовляти.

Скільки часу займає весь курс? Наносити маску щовечора протягом 21 дня, а потім через день протягом 14 днів. Після змивання маски нанесіть товстий шар зволожувального крему. Результати помітні вже через 10 днів, але для того, щоб вони тривали довго, краще не припиняти.

Миття обличчя крохмалем

Мало хто чув про це взагалі, але крохмаль часто використовується для миття чутливої та постарілої шкіри. Розмішайте 1 чайну ложку крохмалю в 1 літрі чистої кип’яченої води. Вимийте обличчя розчином кімнатної температури, а потім промийте обличчя чистою водою. Нанесіть крем, відповідний вашому типу шкіри.

Ми не раз писали про домашні косметичні засоби на основі сиру, яєць, кефіру, меду, овочів та фруктів. Однак крохмаль не тільки живить шкіру, але й відновлює її еластичність та пружність. Крім того, цей інструмент завжди доступний та безпечний.

Поділіться коментарем