Якщо не хочете їх втратити: не кажіть Близнюкам замовкнути, а Діві, що вона помиляється

38316

Кожен знак зодіаку має свої особливості… Будь то романтичні стосунки чи дружба, є речі, які ви дійсно не повинні робити.

Овни — ніколи з ними не сперечайтеся.

Овни досить неприємні особистості, вони агресивні та імпульсивні. Представники цього знаку мають спортивну статуру, досить сильні та можуть бути схильні до насильства.

Тілець — Ніколи не беріть його речі без дозволу.

Він із задоволенням розділить з вами трапезу, особливо якщо ви приготували їжу самі. Також із задоволенням даруватиме подарунки. Але якщо ви без дозволу щось візьмете у нього, він не тільки образиться, а й перестане вас поважати.

Близнюки — ніколи не кажіть їм замовкнути.

Спілкування для Близнюків – найважливіше. Якщо ви скажете їм замовкнути, це буде виглядати так, ніби ви відрізали їм руку.

Рак — ніколи їх не критикуйте.

Раки трохи не вірять в себе, тому будь-яка критика (навіть доброзичлива) їх вразить. Це не зашкодить, якщо ви будете їх підтримувати й завжди пропонувати допомогу.

Лев — не намагайся їх перемогти.

Леви люблять бути в центрі уваги. Якщо ви спробуєте позбавити їх цього, вони  зненавидять вас назавжди.

Діва — Не кажіть, що вони помиляються.

Діви спрямують усі свої сили, щоб показати, що вони мають рацію, а ви — неправі. І не має значення, скільки часу це займе, навіть якщо говорити про все їхнє життя.

Терези — ніколи з ними не сперечайтеся.

Терези не люблять конфліктів і тиску при прийнятті рішень. Якщо ви все-таки вирішите тиснути на представників цього знаку, то зітнетесь з проблемами.

Скорпіон — ніколи їм не брешіть.

Це пристрасні люди, які не пробачають брехні. Якщо Скорпіон зловив вас на брехні, чекайте неприємностей.

Стрілець — ніколи не намагайтеся прив’язати їх до себе.

Стрілець потребує як фізичної, так і психологічної свободи. Якщо ви будете занадто вимогливі або захочете відмовити його від чогось, він просто вибухне.

Козеріг — не прикидайтеся тим, ким ви не є насправді.

Козероги дуже чесні та прямі. Тому, якщо людина прикидається кимось іншим, вона одразу потрапляє в “чорний список”.

Водолій — не намагайтеся їх змінити.

Водолії унікальні та дійсно живуть за своїми правилами. Якщо ви спробуєте якось їх змінити, вони будуть ненавидіти вас до кінця життя.

Риби — навіть не намагайтеся їх перехитрити.

Риби можуть бути надмірно чутливими, і якщо ви зраджуєте їм, будьте готові до емоційної сцени, яка триватиме не один місяць.

Поділіться коментарем