Особистість знаку Зодіаку за тотемом: призначена вам тварина розповість про важливе

10852

Стародавні племена були настільки переконані в тому, що  особистість людини можна визначити за допомогою тварини, призначеної їй духами, що вирізали з дерева скульптуру кожної тварини та клали її біля ліжка, щоб відповідний символ захищав від зла. Вважалося, що у кожного знаку Зодіаку є свій дух у світі тварин, який веде по життєвому шляху та оберігає від наврочення. Так народився опис особистості за тотемом – предметом, як правило, твариною, якій поклонялися пращури. Ось тварини, яких стародавні люди приписували кожному знаку Зодіаку:

Овен. Закріплена за ним тварина — ВЕДМІДЬ. Ведмідь — символ боротьби, але й неймовірного спокою. Це люди, які цінують глибокі розмови, не терплять поверховості, розуміючі, вдумливі. Люди з великим серцем (згадайте всі казки про добрих ведмедів), тому вони багато віддають своїм партнерам. Так само ставляться до членів сім’ї. У Ведмедів, хоч вони й розумні, є одна погана риса – занадто критичні до себе та інших. Їм слід цього уникати.

Тілець. Тварина тільця — БОБЕР. Бобер у світі живої природи — стратег. Швидка, активна, хитра тварина. Тільці такі самі — ніколи не припинять працювати й прагнути більшого. Це справжні трудоголіки, амбітні у своїх цілях, але не забувають, що таке релакс і гармонія. Люди з характером Бобра завжди знайдуть час для відпочинку, бо знають, що є гарантом успішної роботи.

Близнюки. Ваша тварина — Козуля. Козулі відрізняються граціозністю, гнучкістю і маневреністю. Близнюкам найкраще вдається поєднувати роботу і професійну діяльність з особистим життям. Це люди, які швидко адаптуються, гнучкі, мобільні, комунікабельні. На жаль, у них є темні сторони — вони люблять багато говорити, схильні маніпулювати людьми. Близнюки, як і козулі, чарівні, граціозні, але часто надягають маски боягузів, і в той час будують різні плани завоювання світу і поневолення людей.

РАК. Ваша тварина — ЛЕЛЕКА. Дуже чесні, доброзичливі, орієнтовані на сім’ю. Вони не схильні підійматися по кар’єрних сходах, віддають перевагу сімейному вогнищу і турботі про своїх близьких. Подобаються багатьом, тому що для багатьох вміють бути доброзичливим. Завжди запитують, як у них справи, чи потрібна їм допомога тощо.

ЛЕВ. Ваша тварина — Дятел. Символ дятла — це символ швидкості, розуму, раптового орієнтування в просторі. Це те, що відмічає Лева. Великий оптиміст, якому властиве постійне самопізнання. Випромінює гарний настрій, ентузіазм, любить жартувати, не переносить сумних людей. У нього багато друзів, дуже поважає своїх близьких, цінує їх. Дуже організований, любить все планувати, не любить спонтанність. Проте варто менше планувати – адже найкрасивіші речі в житті трапляються несподівано. Тому намагайтеся менше планувати та більше діяти, знайомлячись з людьми.

ДІВА. Ваша тварина — Орел. Порада – не боятися відкривати свою теплу сторону, тому що іншим від них може бути трохи холодно. Хоч вони спокійні, але завжди борються за себе, свої переконання, ніколи не здаються. Вони мають сильну позицію і не дозволять іншим її знищити. Можуть здаватися зарозумілими, дивлячись на всіх згори, але насправді дуже прості, обожнюють приємні розмови в затишній компанії.

ВАГИ. Ваша тварина — Ворон. Маю багато друзів, тому що спілкується, йому можна довіряти. Не любить конкуренцію – це чинить на них зайвий тиск, вони не схильні до конкуренції. Часто бояться впустити почуття у своє життя – і даремно, адже кохана людина приносить їм найбільше задоволення. В житті можуть багато витримати — навіть у найважчий період не скаржаться, не розпускають шмарклі. Ніколи не залишають на волю долі близьких людей і не намагаються нічого применшувати. Вони не люблять наказувати або бути попереду. Їм здебільшого подобається перебувати в тіні.

СКОРПІОН. Ваша тварина — ЗМІЯ. Змія часто означає таємницю разом із привабливістю. Вони таємничі люди, яких нелегко зрозуміти. Досить тихі, віддають перевагу спостерігати за навколишнім середовищем, але їм потрібно зміцнювати зв’язки з іншими, інакше ризикують залишитися самотніми. Тому потрібно бути комунікабельнішими, змістовнішими – можна багато чого досягти, треба тільки трохи сміливості. Їх життя сповнене пригод і всіляких подій. Люблять свободу, їм не подобається залежати від інших. Не схильні проявляти негативні почуття, тому вимагають цього і від інших. Загалом, вони дуже впевнені в собі й не хочуть бути обмеженими якимось рамками. Їм подобається бути на природі, не люблять сидіти на одному місці.

Стрілець. Ваша тварина — ОЛЕНЬ. У них в голові киплять сотні ідей, вони дуже ініціативні. Часто є справжньою душею компанії – люблять привертати до себе увагу, розповідати різні історії. Однак вони схильні судити інших за зовнішнім виглядом – це часто заважає їм впустити у своє життя хороших людей.

Козеріг. Ваша тварина — ВЕРБЛЮД. Верблюди активні, обожнюють подорожі, нові враження та знайомства. Доброзичливі, щирі, з усіма приємно спілкуються. Вони можуть багато розповісти, але не люблять бути в центрі уваги. Їм подобається жартувати, і вони намагаються оточити себе людьми, які змусили б посміхатися, бути милими й доброзичливими. Зазвичай не схильні до смутку або плачу і вимагають того ж від оточуючих.

ВОДОЛІЙ. Ваша тварина — ВОВК. Вовки у міфології асоціюються зі швидкістю, спритністю, лютістю. Вони за натурою лідери, їм подобається керувати, командувати, наказувати. Хоча багатьом можуть здаватися жорсткими, та вони дуже доброзичливі особистості у глибині душі. Їм подобається ніжне спілкування. Порада – не боятися відкривати свою теплу сторону, тому що іншим може здаватися, що вони трохи захолодні. Через свою впертість вони можуть втратити не тільки близьких друзів, а й кохану людину, яка втече від занадто твердого характеру. Було б добре, якби вони трохи згладили свої гострі кути та не були настільки критичні до інших людей, тому що багато хто думає, що вони зарозумілі.

РИБА. Ваша тварина – БІЛКА. Вони дуже активні, сповнені енергії, не схильні рано старіти. Можуть робити багато справ одночасно і не скаржитися на це. Навпаки, це приносить їм лише задоволення. Їм пророкують велике майбутнє, адже вони зможуть впоратися з перешкодами та швидко піднятися по кар’єрних сходах.

Поділіться коментарем