Як зляться різні знаки зодіаку?

13130

Овен

Свій гнів Овен виражає класичним способом: обличчя стає фіолетовим, вени випирають, руки автоматично стискаються в кулаки. Його крики лунають на двох поверхах, і при цьому він ще може тупотіти ногами. У запалі гніву він може атакувати суперника кулаками. Він майже відразу вибухає, але швидко вгамовується. Зло особливо не запам’ятає, а ось той, хто викликав гнів, буде «відмічений».

Тілець

Тілець намагається не піддаватися на провокації і якомога довше володіти собою. Але якщо все-таки вдасться його допекти… Краще було б цього не робити. Інакше він знищить все, що під рукою. І не тільки… Люди теж можуть постраждати. Тому слід триматися якомога далі від розлюченого Тільця. Він запам’ятає образи та намагатиметься більше не спілкуватися з цією людиною.

Близнюки

Близнюки не вміють злитися. Здебільшого вони скажуть щось огидне та саркастичне. І це буде справді образливо. Вони не б’ються головою об стіну і не ламають речі. Вони можуть просто розчавити те, що трапиться під ногами. Вони не мстиві, але образу швидше за все забудуть, ніж пробачать.

Рак

Раки пам’ятають образу довго: роки, десятиліття. Вони в голові створюють бійки й переговори з суперником, ображають і роблять боляче. Однак не вплутуються в бійки, та можуть спокійно підкласти свиню. Вони можуть ніколи не втілити в життя свій геніальний план помсти, навіть якщо мають велику мрію про це.

Лев

Леви, як і Тільці, швидко загоряються, але негайно згасають. Левові достатньо почути вибачення і дізнатися, що він правий. Навіть якщо це насправді не так. Коли ви натрапите на Левів, зможете швидко загасити сварку. Іноді вони влаштовують скандали, щоб довести собі, що досі тут керують. Якщо ворог буде впертим і не здаватиметься, війна може тривати довго.

Діва

Діва з натури дипломат, вона зробить все можливе, щоб конфлікт не загострився. Але навіть якщо це станеться, не дозволить собі робити сварку публічно. Вона не мститиметься, а нагадає кривдникові в самий непідходящий момент про заподіяну їй шкоду.

Терези

Вони, як і Діви, не можуть показувати свій гнів публічно. Свою образу вони відчувають внутрішньо або скаржаться лише друзям.

Скорпіон

В жодному разі не варто злити Скорпіона. Помста буде швидкою і кровожерною. Він вщент знищить життя кривдника: наступні сім років ворог буде гикати та згадувати про Скорпіона. Хоча він може змилуватися, якщо ви щиро попросите пробачення.

Стрілець

Роздратування стрільця може перерости в гнів за кілька хвилин. Він буде голосно кричати, ламаючи все навколо. Загалом буде страшно. Але це лише емоції, Стрілець рідко шкодить людям. Цей знак не мститиметься, але в майбутньому кривдник може зазнати багато словесних випадів: постійні насмішки та знущання гарантовані.

Козеріг

За виразом обличчя і рухами тіла ніхто не здогадається, що Козеріг злий. Він буде говорити з кривдником з кам’яним обличчям і холодним голосом. Але через деякий час знайде спосіб помститися. Іноді помста залишиться на волю долі. І таким чином саме життя заступається за них.

Водолій

Водолій ображається не стільки за себе, скільки за інших. Він заступається за «жертву» відповідно до власної концепції справедливості. А що таке справедливість, він розуміє по-своєму. Якщо Водолій не зміг вчасно відповісти кривдникові, він думає про це роками. Але правильну відповідь він навряд чи знайде.

Риби

Риби рідко зляться гучно і бурхливо. Навпаки, все переживають всередині. Однак вони мають дуже розвинені екстрасенсорні здібності й тому можуть завдати шкоди людині. І роблять це не навмисне. Хоча деякі дійсно можуть піти до чаклуна або гадалки, щоб завдати шкоди ворогу. Деякі самі експериментують з чорною магією.

Поділіться коментарем