Амулети з трав: як захистити себе і свій дім від зла!

379

Як свідчить народна мудрість, амулети можна знайти в природі. Наші предки використовували їх, щоб закликати неймовірну силу, енергію, мужність, сімейне щастя і благополуччя.

Webp.net-resizeimage-2019-08-12T105815.868.jpg

М’ята завжди грала роль талісмана для захисту від злих духів і навроки. Збираючи букети, люди завжди додавали аромат цієї рослини.

Люди вірили, що маючи м’яту не варто боятися злого ока і прокляття. З цією ж метою використовувалися кориця, цитрусові, лаванда і ладан.

Троянда і ромашка також належать до квітів-оберегів. Троянду використовували для захисту від злого ока. Тому всім молодим дівчатам радили носити троянду біля серця або на капелюхах, щоб погані очі та злі язики їх оминали.

А ще молодим хлопцям наказували носити приколоту троянду, наприклад, до піджака, оскільки це надійний спосіб захиститися від диявола, який може шепнути йому на вухо, щоб він пішов
“наліво”. Ромашка завжди вважалася амулетом від відьом.

Ялівець і кедр очищають навколишній простір від поганої енергії. Якщо ви візьмете невеличкий брусочок цих дерев, ці властивості поширяться по всьому будинку і будуть діяти, як антисептики, вбиваючі мікробів навколо.

Калина – справжній символ дівочого щастя. Якщо у жінки не складалося особисте життя, їй радили з’їсти калину гронами або вирощувати її на своєму городі.

А якщо ви стоїте на роздоріжжі та не знаєте, яку професійну діяльність вибрати, завжди носіть з собою шматочок деревини калини, і доля сама підкаже вам правильний напрямок. Крім того, такий амулет в кишені захистить вас від поранень і злих очей.

Вдома натріть м’ятою місця, де ви зберігаєте гроші. Тільки ця схованка повинна мати постійне місце, а не кочувати з кімнати в кімнату щоразу. Також варто носити м’ятний листок у гаманці, щоб привернути добробут.

Кріп може захистити малюка від поганої людської енергії та злих духів.

Папороть вважається талісманом чоловічої сили та своєю енергією живить чоловіків.

Хміль допомагає людям боротися з безсонням, а також корисний для молодих дівчат, які хочуть завагітніти.

Поділіться коментарем