6 знаків зодіаку, які бачать людей наскрізь

2440

Важко сперечатися, що інтуїція існує. Але як це працює і що це таке? З містичного погляду інтуїція — це знання, отримані від Вищих Сил. А раціонально – це рішення, засновані на досвіді. Варто відзначити, що як би ви не подивилися на інтуїцію, не всі люди наділені цією якістю. Астрологи визначили 6 представників Зодіакального кола, яких зірки наділили здатністю читати інших людей як відкриту книгу.

pagr-32.jpg

Рак

Сильними якостями підопічних Місяця є інтуїція і сприйняття своїх емоцій. Це основна причина, чому Раки так уважно прислухаються до свого внутрішнього голосу. Крім добре розвиненої інтуїції, додається вроджена емпатія, яка дозволяє точно зрозуміти емоції не тільки близьких, а й зовсім незнайомих людей.

Інтуїція представників цього знака є основною причиною того, що іншим людям з ними комфортно, адже Ракам не потрібно інтерпретувати почуття, вони сприймаються без слів.

Риби

Часто інтуїтивні люди мають схильність до творчості, а Риби є одними з найбільш креативних представників Зодіакального кола. Досить часто підопічні Нептуна черпають натхнення прямо з інтуїції. Результат цієї взаємодії вражає оточуючих. Чутливість у представників цього знаку буквально найвища. Це дозволяє їм знати майбутні події, навіть якщо немає чітких ознак.

Скорпіон

Представники цього знаку інтуїтивно відчувають все, особливо коли мова йде про інших людей. У скорпіонів є вроджений детектор брехні, тому він буде відчувати її навіть за милю. У цій ситуації зовсім неважливо, що зробить інша людина, щоб приховати правду, тому що підопічні Плутона все одно дізнаються. Представники цього знаку дуже свідомі й завжди точно знають, що думають і роблять, а також чому і для кого. Скорпіонів практично неможливо обдурити, вони наділені своєрідним даром телепатії.

Діва

Пояснити інтуїцію представників цього знака дуже просто – вони завжди напоготові та нічого не пропускають. Від очей Діви неможливо приховати те, що відбувається навколо, особливо цікаві дрібниці, які інші просто не помітили б. Підопічні Меркурія просто не сприймають речі такими, якими вони є, і схильні надмірно аналізувати все на світі. Для Дів все просякнуте таємницями, і їм надзвичайно цікаво підняти вуаль.

Терези

Представників цього знаку можна сміливо назвати надзвичайно чутливими. Це проявляється не тільки стосовно себе, а й до всього, що відбувається навколо. Інтуїція постійно рятує Терезів від гострих кутів і потенційних небезпек. Підопічні Венери – абсолютні оптимісти та зберігають таке ставлення навіть у самих відчайдушних ситуаціях. Вони буквально аналізують кожен випадок до «частинок ДНК» і бачать результат. Розподіл світу на чорне і біле не для Терезів, вони знають, що кольорова гамма дуже різна.

Близнюки

Представники цього знака на інстинктивному рівні розуміють, що, коли й кому говорити. Близнюки завжди чудово знають, що скаже співрозмовник перед тим, як той відкриє рота. Ще одна цікава особливість підопічних Меркурія в тому, що вони не соромляться закінчувати речення співрозмовника. Вроджена інтуїція завжди підкаже Близнюкам, яку поведінку вибрати в конкретній ситуації. Вони не мають легшого завдання, ніж справити хороше враження на іншу людину. Досить часто Близнюкам сняться віщі сни.

Поділіться коментарем