Ці квіти підкажуть, яких приємних подій чекати цієї весни

293

Як би не хотілося зимі, рано чи пізно їй доведеться відмовитися від своїх прав і поступитися місцем весні. Напевно кожен з нас з нетерпінням чекає закінчення холодів, яскравого сонця, щебетання птахів і появи перших квітів.

Попри те, що перші дні весни ще досить холодні, тепло і радість заполонюють душу кожної людини. Ми відчуваємо приплив енергії. Все навколо починає прокидатися після зимової сплячки.

Запрошуємо вас пограти в цікаву гру, яка розповість, що принесе весна. Для цього потрібно подивитися на ці красиві квіти та відповісти, які з них вам більше подобаються? Що оберете: ніжні проліски, яскраві тюльпани чи розкішні мімози? Вибирайте, керуючись голосом свого серця.

1 Квітка

Мімоза каже, що цієї весни вас чекають приємні зміни. Найголовніше  – не боятися їх. Все буде в порядку. Отже, не хвилюйтеся.

2 Квітка

Тюльпани вказують на виконання бажань. Отже, сміливо плануйте і малюйте схеми. Ви зможете втілити в життя всі плани.

3 Квітка

Конвалія — пророк ніжності й романтики. Цієї весни розквітнуть не тільки квіти, а й ви. І причиною тому буде любов. Приготуйтеся, це відчуття знову огорне вас.

 4 Квітка

Первістка показує, що ви нарешті отримаєте винагороду за свою роботу. Вас оцінять. Ви будете насолоджуватися плодами своєї праці протягом усієї весни та зможете трохи відпочити.

5 Квітка

Крокуси означають неймовірний успіх. Він буде ходити по п’ятах усю весну. Ви будете сповнені енергії для нових робіт, досягнете успіху в усіх сферах життя.

Поділіться коментарем