Український селянин із сокирою – зброя масового ураження

69

Український селянин із сокирою — зброя масового ураження. Спеціалізується на псуванні бронетехніки ворога. Рідна земля допомагає: зупиняє танки та БМП, які рухаються колонами по полю. Чим більша колона, тим глибша колія. Колія настільки глибока, що навіть танки сідають на пузо.

Не питайте мене, чому рашисти не розуміють коли треба зупинитись і не лізти в колію. Не лізти, здається, — невідоме для них слово.
Отже, загрузають танки, парочка БМП і вантажівка. Техніку кидають, екіпажі пересідають у решту машин і їдуть.

А далі наш простий Микола з села на Київщині бере в руки сокиру, кличе кума Василя і разом неквапливо йдуть вони на “полювання”.

Ви спитаєте мене: а що ж можна зробити сокирою з цілим танком? Я не знаю. Зате знають Микола з Василем. Після їх маніпуляцій танк не такий вже і цілий. Настільки не цілий, що військові, які мчать до решток колони за трофеями встигають “віджати” собі лише один з трьох танків. Решта непридатні для повторного використання без серйозного ремонту.

І що ти йому зробиш, якщо він хоче воювати за свою землю, а військомат його завернув через вік і відсутність бойового досвіду, в ТрО не взяли та ваших новомодних джавелінів не видали?! Зате сокира у доброго хазяїна завжди нагострена і під рукою.

Музика для настрою:

 

Поділіться коментарем