Якщо в житті настав важкий період, прочитайте цю молитву! Вона дуже сильна!

152421

Цієї молитви мене навчила бабуся… Вона неодноразово мене рятувала! Пам’ятаю, не вірила я ще, залишилися з чоловіком у чужій країні, ні знайомств, ні грошей… Залишалося тільки на Бога сподіватися.

Я згадала про цю молитву і всю ніч палко молилася. І допоміг нам Миколай Чудотворець — того дня чоловікові зателефонували й запропонували хорошу роботу. З того часу я повірила.

Ділюсь з вами цією найсильнішою молитвою. Не всі вірять у силу молитов, однак у разі виникнення серйозних життєвих труднощів часто просять допомоги у вищих сил.

Великі святі, які за життя довели свою праведність і непорочність душі, багато століть доносять благання про допомогу Отцю Небесному.

Саме такою людиною був Святий Миколай, якому моляться мільйони вірян.

За свідченням безлічі людей, молитва Миколі Чудотворцю, що змінює долю, дійсно допомагає, позбавляє всіляких бід, проблем та хвороб.

Народ вірить, що молитва чудотворцю відновлює долю. Він чує тих, хто молиться, і допомагає всім, кому потрібна підтримка у важкій ситуації.

До нього звертаються з проханнями про заступництво, здоров’я, шлюб, умиротворення душі та іншу допомогу.

Святитель Миколай вважається покровителем моряків, мандрівників, бо за життя він зміг утихомирити бурю в морі.

Православна молитва Миколі Чудотворцю – одна з найсильніших.

Якщо молитва справді щира, йде з самого серця, вона може змінити життя людини на краще, зцілити та зробити диво.

Сприятливі зміни відбуваються у житті самих людей, що моляться, а й тих, про кого вони моляться.

Чудотворець допомагає навіть у найважчих і начебто безвихідних випадках.

Дійсність цієї молитви підтверджена багатьма чудесами, які сталися з тими, хто за допомогою щирого молитовного звернення зміг змінити своє життя на краще.

Ангела образом, земного суща єством яви всієї тварі Творця; благоплодну бо доброту душі твоєї пробачивши, преблаженне Миколо, навчи всіх кричати тобі сіце: Радуйся, в одежинах ангельських народжений, як у тілі чистий; Радуйся, і водою та вогнем хрещений, бо в тілі святий. Радуйся, народженням своїх батьків дивовижний; Радуйся, силу душевну абие по різдві явив. Радуйся, саду землі обітниці; Радуйся, цвіте Божественного садіння. Радуйся, лозо доброчесна винограду Христова; Радуйся, древо чудоточне Ісусового раю. Радуйся, крине райського прозабиття; Радуйся, миро Христове пахощі. Радуйся, бо тобою віджене ридання; радуйся, бо тобою приноситься радість. Радуйся, Миколо, великий Чудотворце, радуйся, Миколо, великий Чудотворце, радуйся, Миколо, великий Чудотворце!

Радуйся, образі ягнят та пастирів; Радуйся, святе очистилище моралі. Радуйся, чеснот великого вмістіще; Радуйся, святині чисте та чесне житло! Радуйся, світильниці всесвітлий і вселюбний; Радуйся, світло золотозарне і непорочне! Радуйся, гідний Ангелів співрозмовнику; Радуйся, добрий людей наставниче! Радуйся, правило віри благочестиві; Радуйся, образі лагідності духовні! Радуйся, бо тобою від тілесних пристрастей позбавляємося; радуйся, бо тобою сладостей духовних сповнюємося! Радуйся, Миколо, великий Чудотворце, радуйся, Миколо, великий Чудотворце, радуйся, Миколо, великий Чудотворце!

Можете поділитися цією молитвою з рідними та близькими!

Поділіться коментарем