Як поводиться кожен знак Зодіаку, коли таємно закохується

14660

Овен

(21 березня – 19 квітня)

Вони з нетерпінням чекають цього. Вони дуже цікавляться вашим життям і ставлять багато запитань. Ви будете відчувати, що ви завжди є об’єктом їхнього інтересу, тому що так і є. Коли Овни починають закохуватися, вони хочуть знати про вас все. Зазвичай вам не доведеться занадто багато здогадуватися про їхні наміри. Змішані сигнали є сигналом того, що їх ще немає.

@christinesmitth

Телець

(20 квітня – 21 травня)

Вони випробовують вас, поки домагаються. Це може здатися трохи заплутаним, тому що в той час, як Телець спокушає вас і прокладає шлях до роману зі збірки оповідань, він також може здатися трохи непохитним або, принаймні, таким, ніби ще не зовсім довіряє вам (спойлер: це не так). Телець охороняється, поки не буде причин не робити цього.

Близнюки

(22 травня – 21 червня)

Вони дуже явно закохані в вас. У Близнюків немає холоду, коли справа доходить до романтики (або, насправді, чого завгодно), але особливо любові. Якщо їх знесуть з ніг, це станеться відразу. На щастя, вони також віддані своїм захопленням, тому, хоча це пройде швидко, воно не згорить відразу. Якщо ви підозрюєте, що Близнюки наближаються до вас або, принаймні, зацікавлені, ви, швидше за все, маєте рацію. Після того, як вони отримають невелике підтвердження, що ви можете продовжувати, ви будете знати напевно.

Рак

(22 червня – 22 липня)

Вони намагаються розсмішити вас. Крім того, вони захоплені, але обережні. Раки – найвідоміший емоційний знак зодіаку, і, хоча вони сильно люблять, вони хвилюються ще більше. Вони хочуть бути впевненими, що їм не розбивають серця, але водночас не завжди можуть допомогти, якщо їхні емоції надзвичайно сильні. Коли Рак піклується про вас, ви відразу відчуєте, що він хоче проводити з вами багато часу, хоче бути вашим найкращим другом і партнером, і буде робити все, що вам потрібно, щоб бути комфортним і щасливим (навіть якщо ви просто на стадії друзів).

Лев

(23 липня – 22 серпня)

Вони стають захисниками для вас. Леви відомі своїм самопочуттям (або, давайте будемо чесними, его), тому, коли вони починають закохатися у вас, вони хочуть бути вашими й лише вашими. Якщо у вас ще немає відданих стосунків, вони зроблять інші речі, щоб повідомити, що ви «їхній», наприклад, скажуть вам, як вони щасливі бути з вами, або обіймуть руку ти на публіці. Вони стають суперхаризматичними та змушують вас відчувати, що ви не хотіли б бути ні з ким іншим.

Діва

(23 серпня – 22 вересня)

Вони поводяться так, ніби їм це зовсім нецікаво. Діви такі дивні: коли вони люблять когось, але ще не знають, чи це «безпечно», вони відтворять це так, ніби їм байдуже. Що дивнішою є Діва, то більша ймовірність, що вона вам сподобається. Але не хвилюйтеся, це переважно покерфейс: з часом вони дадуть вам знати, що вони відчувають (вони будуть налякані, але вони це зроблять).

Терези

(23 вересня – 22 жовтня)

Вони стають нерішучими. Терези — любителі зодіаку, але вони також управляють балансом і миром. Коли вони закохуються, їхні світи перевертаються, тому вони дуже обережно зважують усі можливості, перш ніж по-справжньому дозволити собі закохатися (вони просто хочуть знати, чи варта ця людина всіх клопотів чи ні).

Скорпіон

(23 жовтня – 22 листопада)

Вони лояльні. Навіть попри те, що вони грають абсолютну холодність, вони таємно широко розкриті та божевільні всередині, стурбовані тим, що ви все ще бачитеся з іншими людьми або що вони вам не так подобаються, як ви їм. Скорпіони відомі тим, що вони надзвичайно лояльні до людей, яких вони люблять, тому вони роблять найгірше під час проміжної фази «побачення» і «у стосунках». Вони просто так не діють: вони є втіленням особистостей «все або нічого».

Стрілець

(23 листопада – 21 грудня)

Вони хочутьвсе робитиз вами. Стрілець, який захоплюється вами, просить вас поїхати у поїздки на вихідні, веде вас у місця, де ви ніколи не були, намагається розсмішити вас тощо. Вони просто намагаються побачити, чи можете ви бути їхнім партнером усюди, тому що все їхнє життя – це щось робити, робити, робити. Що більше вони хочуть відчути з вами, то більше ви їм цікаві.

Козоріг

(22 грудня – 20 січня)

Вони ставлять питання про майбутнє. Козороги — планувальники й завжди хочуть бути приземленими. Їм не подобається не знати, на якому етапі вони знаходяться, і не будуть продовжувати цікавитися відносинами, якщо знають, що вони нікуди не ведуть.

Водолій

(21 січня – 18 лютого)

Вони проводять час далеко від своїх цілей заради вас. Водолій завжди буде першим у стосунках зі своєю роботою, тому, якщо він відведе час, щоб провести його з вами, ви будете знати, що він справді зацікавлений. Навіть якщо вони кажуть, що не можуть дозволити собі відволікатися зараз, зосередьтесь на їхніх діях, а не на словах – це розповість вам все, що вам потрібно знати.

Риби

(19 лютого – 20 березня)

Вони в основному пишуть вірші про вас і багато плачуть. Коли Риби починають закохуватися, вони відразу *абсолютно закохані*, вони відчувають найбільше, і ви, ймовірно, побачите це відразу. Навіть якщо вони не креативні (хоча більшість Риб є такими), ви будете знати, що вони зацікавлені, тому що ви, здається, певним чином надихаєте їх, навіть якщо це просто для того, щоб більше зблизити їхнє життя або проїхати через країну або що-небудь іще.

Поділіться коментарем