Біблійний вірш, звернений саме до вас, на основі місяця вашого народження

836

Січень:

«Та той, хто потаємно Господа чекає, знов набереться сил і крила відростить, мов той орел. В бігу вони, не будуть відчувати втоми, в ході їм сили вистачить завжди».

— Ісая 40:31

Пам’ятайте: з вами Бог. Коли ви вкладаєте свою силу в Його ім’я, у Його обітниці ви будете звільнені та незв’язані. Незалежно від того, куди ви йдете або з чим ви стикаєтесь, Він з вами на кожному кроці.

Лютий:

«Чи не звелів Я тобі бути мужнім і хоробрим? Тож не бійся й не занепадай духом, бо Господь твій Бог завжди з тобою хоч куди б ти пішов».

— Ісус Навин 1:9

Пам’ятайте: коли ви довіряєте Богові та покладаєтесь на Його захист і любов, Він обіцяє ніколи не відпускати вас у бій самих. Незалежно від жахливих обставин цього життя, Він любить вас. Він нікуди не піде.

Березень:

«Живіть у злагоді. Я залишаю вам мир, та не так, як світ його дає! Нехай не тривожаться серця ваші й не страхаються».

— Івана 14:27

Пам’ятайте: Бог — не світ. Є речі, які спокусять вас, речі, які похитнуть вашу віру, речі, які будуть виглядати красивими та блискучими, але в кінцевому підсумку їх не вистачить. У всі моменти вашого життя — хороші й погані — знайте, що любов вашого Отця вічна. І Він приготував для вас місце за межами всіх невдач і недосконалостей цього світу.

Квітень:

«Господь завжди переді мною. Коли зі мною Він, завжди я у безпеці».

— Псалом 16:8

Пам’ятайте: коли ви зосереджуєте свою увагу на Бозі, ви знаходите підбадьорення. Ви знаходите сили. Ви виявите, що ніколи, ніколи не будете самотні. І ніщо ніколи не зможе контролювати чи похитнути ваш фундамент.

Травень:

«Ти моя охорона та щит мій, чекаю я слова Твого».

— Псалом 119:114

Пам’ятайте: шукати Бога означає шукати притулок, безпечне місце, дім. Ви назавжди будете Його дитиною. Він вічно буде любити вас. І з вірою Він захистить вас.

Червень:

«Бо знаю Я всі задуми Свої щодо вас, задуми щодо процвітання вашого, а не лиха, щоб дати вам майбутнє і надію».

— Єремія 29:11

Пам’ятайте: у Бога є план. Хоча життя іноді здається божевільним і виходить з-під вашого контролю, зрештою, у Нього є ціль для вас. Хоча вам може здатися, що ви йдете по життю без уявлення, Бог знає про вас кожну дрібницю. І є причина для того, хто ви є і де ви зараз.

Липень:

«Я все можу витерпіти завдяки Христу, Який зміцнює мене».

— До филип’ян 4:13

Пам’ятайте: у Бога ви безмежні. У цьому світі немає нічого, що могло б обмежити вас чи стримати. Божа любов безмежна, і в Його Слові ви знайдете силу, підбадьорення, зцілення та другий шанс на життя.

Серпень:

«Не бійся, Я з тобою, не хвилюйся, бо Я твій Бог. Тебе зміцню й допоможу тобі, звитяжною правицею підтримаю тебе».

— Ісая 41:10

Пам’ятайте: з Богом вам не потрібно боятися. Навіть якщо з вами трапилося страшне, навіть якщо ви почуваєтеся самотньо, навіть якщо ви пройшли пекло, пам’ятайте, що з Христом ви зміцнитесь. І знову воскреснете.

Вересень:

«Бог дарував нам не Дух боягузства, а дух сили, любові й самовладання».

— 2 Тимофію 1:7

Пам’ятайте: Божа любов не для того, щоб змусити вас почуватися слабкими; вона покликана надати вам сили навіть у ваші найбільш виснажливі дні. Довіряти Богу означає дозволити Йому підняти вас на ноги, коли ви впадете, дати вам надію, коли її у вас немає. Він всемогутній; не забувайте про це.

Жовтень:

«Пильнуйте! Будьте непохитні у вірі своїй! Будьте мужні й міцні!”

— 1 до коринтян 16:13

Пам’ятайте: речі цього світу будуть постійно кидати виклик вашій вірі. Не дозволяйте цьому похитнути вас і те, у що ви вірите. Знайте, що Бог є володарем усіх речей, і Його любов набагато більша за все, з чим ви стикаєтесь. Будь сильними. Ви — ЙОГО.

Листопад:

«Будь в Господі щасливий, і все тобі Він дасть, чого лишень запрагне твоє серце».

— Псалом 37:4

Пам’ятайте: серце, яке насолоджується Господом, — це серце, яке знайде щастя, любов і мир. Коли ви ставите Бога на перше місце, ви дізнаєтеся, наскільки прекрасний світ насправді. Ви дізнаєтеся, що це непостійне існування — це ще не все. Ви дізнаєтеся, що плани Бога щодо вас набагато більші, ніж ви могли собі уявити.

Грудень:

«Господь мій пастир, через те я маю все».

— Псалом 23:1

Пам’ятайте: як вірянин, у Христі вам не бракує. Ви здобуваєте, ростете, будуєте і благословляєте.

Поділіться коментарем