Рейтинг кожного знака Зодіаку залежно від того, наскільки вони гарно цілуються

215

Від “не дуже” до вибуху теплих та щасливих та *гм* почуттів під час поцілунку:

Джессі Герцог

Козоріг

(22 грудня – 20 січня)

Козороги не безглузді в поцілунках. Як і скрізь у житті, вони готові ввійти та вийти з тим, що їм потрібно. Майте на увазі, що коли вони цілують вас, Козоріг думає про те, як ви їх цілуєте і чи відповідає це їх бажаному стилю. Це не їхня провина, просто у них дуже високі стандарти!

Близнюки

(22 травня – 21 червня)

Немає нічого подібного до поцілунків з Близнюками. Те, що їм не вистачає в майстерності, вони компенсують пристрастю та енергією. Вони настільки схвильовані від поцілунку з вами, що може здатися, що весь світ обертається навколо вас двох, навіть якщо поцілунок в цілому, як правило, трохи вологий на смак більшості людей.

Стрілець

(23 листопада – 21 грудня)

Хто не цінує грайливі поцілунки, якими відомі Стрільці? Інтенсивні поцілунки можуть здатися занадто важкими, і ви помітите, що ваш розум блукає до простих, веселих поцілунків Стрільців. Це ідеальна забавка, щоб підштовхнути до чогось більшого.

Водолій

(21 січня – 18 лютого)

Водолії — майстри приємного, соковитого прикусу нижньої губи. Це схоже на їхню індивідуальність — глибоку й продуману, але більш грубу, ніж можна очікувати. У них можуть виникнути проблеми з підключенням до свого фізичного «я», якщо вони не з потрібною людиною, але коли вони в грі, приготуйтеся танути.

Терези

(23 вересня – 22 жовтня)

У Терезах є щось таке, від чого хочеться їх поцілувати. Вони ніколи не ініціюють, але якимось чином завжди змушують об’єкт своєї прихильності цілувати їх, коли вони цього хочуть. Вони не обов’язково майстри спокушання, але вони майстри спокушати інших людей.

Діва

(23 серпня – 22 вересня)

Діви добре цілуються. Вони досить разів гуглили «як добре цілуватися», щоби в цьому їм нічого не бракувало. За все своє життя вони ніколи ні в чому не були невмілими, і це не буде винятком. Ви дізнаєтеся, що цілуєте Діву, коли після кількох побачень вона поцілує вас кількома різними способами й запитає, який тип вам подобається найбільше.

Лев

(23 липня – 22 серпня)

Леви люблять бути в центрі вашої уваги, і вони розвивають хороші навички поцілунків, щоб це так і було. Вони зроблять шоу з поцілунку у якийсь грандіозний, романтичний спосіб або з виконання будь-якої дрібниці, яку ви їм сказали, що змусить ваш мозок перейти від «поцілунку pg-13» до «omg sex NOW kiss». Вони хочуть, щоб ви були вражені ними та ви захотіли до них, і вони будуть робити все, щоб поцілувати вас так, щоб це сталося.

Овен

(21 березня – 19 квітня)

Авантюрні Овни не соромляться ні в чому, включно з поцілунком. Вони візьмуть вас за руку на вечірці і поведуть вас кудись насамперед, коли їм захочеться поцілувати вас, або візьмуть на себе ініціативу і поцілують вас раптово, коли ваш розум зайнятий іншим завданням. Через те, що це один із найменш «холодних» знаків, ви завжди будете відчувати себе пристрасно бажаними, коли будете з Овном.

Рак

(22 червня – 22 липня)

Поцілунок для Рака — це сентиментальний досвід для всього тіла. Вони будуть дивовижно ласкаві, використовуючи свої руки, щоб пестити вас по всьому тілу, глибоко цілуючи вас. Вони зосередять свою увагу на вашій шиї, вухах, ключицях — все, що вони можуть зробити, щоб об’єкт їхньої прихильності відчував себе коханим і щасливим.

Телець

(20 квітня – 21 травня)

Вам пощастило, якщо вам випало поцілувати Тельця. Хоча вони не надто прихильні в повсякденному житті, вони змушують людей, з якими вони хочуть бути близькими, відчувати себе захищеними та цінними. Тельці люблять мистецтво займатися любов’ю, тому докладають багато зусиль до всіх його частин, особливо до прелюдії. Вони поцілують вас так, як ви завжди хотіли, щоб вас цілували — так, ніби кожна їх частина хоче вас.

Скорпіон

(23 жовтня – 22 листопада)

Скорпіони завжди роблять перший крок, сексуальний фон для самого поцілунку. Вони нічого не бояться, і це робить їх по-справжньому безстрашними, хто цілується. Якщо вони хочуть спробувати щось нове – вони зроблять це, а не запитують дозволу. Божевільні, пристрасні люди, очікуйте, що вони мають кулак, повний вашого волосся, а половину тіла обвивають навколо вашого. Після поцілунку вам знадобиться кілька хвилин, щоб запам’ятати своє ім’я.

Риби

(19 лютого – 20 березня)

Риби цілуютьсянайкраще в Зодіаку. Вони добрі, тихі, пристрасні душі, які безкорисливі, коли справа доходить до кохання. Вони не зупиняться ні перед чим, щоб переконатися, що їхній коханий отримає неймовірний досвід. І на відміну від однаково пристрасних Близнюків, вони можуть зосередитися на чомусь одному протягом тривалого проміжку часу — коли ви хм подобаєтесь, вам дуже-дуже пощастило.

Поділіться коментарем