Хочете здорові стосунки? Ось 3 найкращі знаки зодіаку, з якими вам слід зустрічатися

22406

Овен

(21 березня – 19 квітня)

Лев, Стрілець, Близнюки

Овен дуже енергійний і завжди готовий спробувати щось нове. Вони добре поєднуються з авантюрними знаками, які не дозволяють страху заважати. Лев, Стрілець і Близнюки готові досліджувати, ризикувати та завжди шукають хвилювання. Овнам потрібен хтось, хто підживлює їхню енергію, а не витрачає її.

Якщо ви хочете здорових стосунків, це 3 найкращі знаки Зодіаку, з якими ви повинні зустрічатися, залежно від вашого знака

Телець

(20 квітня – 21 травня)

Козоріг, Діва, Риби

Телець дуже практичний і ґрунтовний. Їм потрібен хтось зосереджений, хто має цілі й будує плани. Телець хоче почуватися в безпеці. Вони не хочуть відчувати, що їхні стосунки витають у повітрі, вони хочуть відчувати, що вони стабільні. Козоріг, Діва і Риби мають якості, які змушують Тельця відчувати себе впевненим.

Близнюки

(22 травня – 21 червня)

Терези, Водолій, Овен

Близнюки — ще один знак з високою енергією, який потребує, щоб їхні стосунки були новими та захопливими, незалежно від того, як довго вони в них. Їм набридають стосунки, які не стимулюють їх інтелектуально та фізично. Терези та Водолій більш ніж готові надати цю стимуляцію, оскільки вони інтелектуали, які люблять спілкуватися. Овен також відмінно підходить для Близнюків, оскільки вони обидва однаково відкриті, щоби пробувати щось нове.

Рак

(22 червня – 22 липня)

Козоріг, Діва, Телець

Раки дуже традиційні. Сім’я для них означає все. Вони дуже виховані та, швидше за все, хочуть одного дня стати батьками. Їм потрібен хтось, хто закладає міцний фундамент для їхніх стосунків, хтось, у кого вони впевнені, може побудувати з ними комфортне життя, і Козоріг, Діва і Телець ідеально задовольнять цю потребу.

Лев

(23 липня – 22 серпня)

Терези, Риби, Овен

Левам легко висловити свої почуття, і вони активно їх виражають. Вони трохи драматичні, але також надзвичайно креативні та романтичні. Їм потрібен партнер, який не втече, або, що ще гірше, відштовхне їх, коли ці якості стануть помітними. Терези живляться енергією тих, хто їх оточує, тому вони чудово підходять для Лева, а креативність Риб надає цій парі спільність, що створює чудові стосунки. Овен також чудово підходить для Лева, тому що вони можуть не відставати від них і драм, які вони часто створюють.

Діва

(23 серпня – 22 вересня)

Телець, Козоріг, Рак

Діві важко знайти потрібну пару. Вони вибагливі, коли справа доходить до любові, і вони не бажають йти на компроміс зі своїми стандартами або очікуваннями. Їм потрібен хтось впевнений, сильний і ґрунтовний, тому Телець, Козоріг і Рак ідеально підходять для них. Вони не будуть миритися з іграми або невпевненістю, і їм не доведеться терпіти ці три ознаки.

Ваги

(23 вересня – 22 жовтня)

Водолій, Близнюки, Лев

Терези – світські люди. Вони завжди поруч з людьми та процвітають у соціальних ситуаціях. Їх завжди потрібно зайняти та розважати, тому Близнюки, Водолій і Лев ідеально підходять для них. Водолій залучить Терезів до цікавої розмови, а Близнюки братимуть їх на всілякі пригоди. Лев любить бути в центрі уваги, тому не буде проблем увійти з ним у переповнену кімнату.

Скорпіон

(23 жовтня – 22 листопада)

Скорпіон, Рак, Риби

Скорпіон пристрасний і наполегливий. Вони хочуть запальних стосунків і терпіти не можуть «ванільних» партнерів, особливо в ліжку. Скорпіон добре поєднується з іншим Скорпіоном, тому що їм потрібна така ж пристрасна людина, як і вони. Вони розчаровуються в партнерах, які не можуть висловити себе. Риби й Раки дуже сентиментальні та можуть висловлювати свою любов, не кажучи про це, що робить їх відмінною парою для пристрасного Скорпіона.

Стрілець

(23 листопада – 21 грудня)

Близнюки, Овен, Стрілець

Стрілець – мандрівник зодіаку. Вони процвітають завдяки змінам і люблять постійно відкривати нових людей і місця. Стрільцю потрібен партнер, який дасть їм незалежність, коли вони цього потребують, і хтось, хто зможе не відставати від їхнього активного способу життя. Близнюки та Овни мають достатньо енергії, щоб не відставати, і вони завжди відкриті для нових пригод.

Козоріг

(22 грудня – 20 січня)

Телець, Діва, Рак

Козоріг дуже відповідальний. Вони люблять бути зайнятими й не люблять починати щось без плану. Їм потрібен практичний і енергійний партнер, хто має цілі та планує їх досягти. І Діва, і Телець працьовиті, тому вони чудово підходять для Козорога, а традиційні цінності Рака доповнюють практичність Козорога.

Водолій

(21 січня – 18 лютого)

Близнюки, Овен, Терези

Водолію потрібна їхня незалежність. Вони не можуть терпіти партнера, який чіпляється, і їм подобається бути з кимось, хто може стояти на своїх ногах. Близнюки ідеально поєднуються з Водолієм, тому що вони більш ніж здатні зробити це самостійно, але їм справді подобається ділитися своїм життям з потрібною людиною. Близнюки нададуть Водолію баланс незалежності та товариства. Овен і Терези також доповнюють риси Водолія подібним чином.

Риби

(19 лютого – 20 березня)

Рак, Діва, Скорпіон

Риби чутливі й ласкаві. Їм потрібен партнер, ніжний і чуйний, хтось, хто намагатиметься зрозуміти їхню чутливість, а не ігнорувати її. Рак – дуже ніжний знак, який зі співчуттям справляється з емоціями Риб, що робить їх ідеальними для здорових стосунків. Коли емоції Риб починають переповнюватися, Діва точно знає, як їх заспокоїти. Скорпіони доповнюють креативність і пристрасть Риб. Разом вони можуть спілкуватися на глибшому рівні, ділячись усім, що дає їм натхнення.

Поділіться коментарем