8 чудових масок для гарних оченят

4778

ПРОТИ НАБРЯКІВ (застосовувати при набряках повік і “мішках” під очима)

Змішати 2 чайні ложки сметани з 1 чайною ложкою розтертої петрушки. Накладаємо маску на 20-30 хвилин, потім змиваємо холодною водою.

МАСКА З ПЕТРУШКОЮ (застосовуємо при набряку повік)

Коріння петрушки пропустити через м’ясорубку. Накладаємо кашку на очі на 15-20 хв, потім змиваємо теплою водою.

МАСКА ПРОТИ ЗМОРЩОК (при сильному запаленні та припухлості повік)

Робимо примочки: у мішечки з м’якої тканини всипати трохи ромашки, помістити в посуд з окропом і залишити на 5—10 хвилин. Мішечки, поки що теплі, накладаємо на очі. Запобігає ранній появі зморшок навколо очей.

МАСКА АНТИОКСИДАНТНА

2-3 листи шпинату подрібнити та вижати сік. Змішати чайну ложку отриманого соку з 10 мл олійного розчину вітаміну А та 1 ч. ложкою крему для шкіри навколо очей. Накладаємо маску на область під очима. Через 20-30 хвилин обережно знімаємо м’яким ватним тампоном, змоченим у холодному кип’яченому молоці.

МАСКА З МИГДАЛЬНОЇ ОЛІЇ

Вбиваємо мигдальне масло в зморшки, через пів години обережно, не розтягуючи шкіру, знімаємо надлишки серветками. Крем додатково наносити на шкіру навколо очей не варто, щоб уникнути набряків.

МАСКА ПРОТИ СИНЯВИ І ТЕМНИХ КРУГІВ ПІД ОЧИМА

Натираємо сиру картоплю в марлю і тримаємо на шкірі повік 10-15 хвилин. Необхідний курс – 1,5 місяця, 1 раз на тиждень. Калій, який міститься в картоплі, допоможе позбавитися і темних кіл під очима. Таку ж дію має маска з петрушки: кашку з коріння петрушки нанесіть на повіки та через 20 хвилин змийте теплою водою. Курс – 1 місяць, 1 раз на тиждень.

МАСКА ДЛЯ БЛИСКУ ОЧЕЙ

1 ч. ложку бананової кашки змішати з 1 ч. ложкою холодної сметани або вершків.

Можна подрібнити петрушку, змішати з вершками або сметаною. Наносимо цю суміш на очі на 15 хвилин.

МАСКА ВІД ВТОМИ ОЧЕЙ (допомагає зняти очну напругу)

Змішайте молоко, борошно і натерту сиру картоплю. Беремо лише по дві ложки. Наносимо маску на область навколо очей на 15-20 хвилин.

Поділіться коментарем