Найчастіше підроблюваний продукт у світі: чи ви впевнені в тому, що маєте в кухонній шафі?

150

Чи знаєте ви, який харчовий продукт підробляють найчастіше? Згідно з базою даних про харчові шахрайства, це мед. Майже у кожного з нас він є на кухні. Проте чи є у нас чистий і справжній мед? Як виробники підробляють мед? Більш детальну інформацію ми розкриємо нижче.

Найбільш підроблюваний продукт

Найбільш підроблений продукт у світі – Виробники перевершують самих себе, обманюючи клієнтів. Ви справді знаєте, що у вашій кухонній шафі?

Нещодавно британський портал Daily Telegraph розповів, який продукт підробляють найчастіше у світі. Виявляється, це мед. Ця інформація базується на базі даних про шахрайство з харчовими продуктами.

Як підробляють мед? Насправді є кілька методів, якими можна підробити цей солодкий продукт. Одна з них полягає в тому, що виробник додатково додає в продукт цукровий сироп і спеціальні барвники. Слід зазначити, що це законно, але виробник повинен вказати інформацію про це на етикетці.
Крім того, як пише Daily Telegraph, іноді продукти поганої якості продаєються за дуже високою ціною. Часто виробники рекламують свій мед як певний його вид. Однак насправді він виявляється сумішшю багатьох інших видів меду гіршої якості.

Мед – скарбниця здоров’я

Найбільш підроблений продукт у світі – Виробники перевершують самих себе, обманюючи клієнтів. Ви справді знаєте, що у вашій кухонній шафі?

Справжній мед характеризується чудовим ароматом і неповторним смаком. Скуштувавши цей смачний продукт, ми спочатку відчуваємо виразний солодкий смак. Однак через деякий час з’являється характерний присмак меду. Якщо цього не вистачає в нашому продукті – швидше за все, він був підробкою. Також варто відзначити, що справжній мед з часом кристалізується. Це абсолютно природний процес.

Окрім виняткового смаку, мед також характеризується сенсаційною користю для здоров’я. Виявляє антибактеріальні та противірусні властивості. Тому ми часто вживаємо його під час боротьби із застудою чи грипом. Крім того, це багате джерело вітамінів А, В і С. А ще в ньому містяться такі мінерали, як калій, залізо, фосфор і магній.

Поділіться коментарем