Чоловік розійшовся з дівчиною після того, як вона викинула його кота на вулицю

198

Зустрічаючись зі своєю дівчиною два роки, чоловік вирішив зробити наступний крок. Люблячий хлопець запропонував своїй дівчині переїхати до нього та його улюбленого чорного кота Рейвена.

Але після того, як дівчина переїхала до нього, стало очевидно, що вона не любить котів. “Було ясно, що вона не любить мого кота”, — написав чоловік на  Reddit.

Втім, чоловік не надто переймався відсутністю зв’язку між його дівчиною та Рейвеном. До того дня, коли він прийшов додому і виявив, що його кіт зник.

“Я не думав, що це настільки велика проблема, поки одного разу не прийшов додому і не виявив, що він просто зник, — написав хлопець, чий домашній кіт ніколи не виходив на вулицю. — Його не було кілька годин, і я дуже хвилювався, поки мій приятель не прийшов до мене додому і не повернув його, сказавши, що знайшов його у 2 кварталах від мого будинку”.

Але хоча Рейвен був удома в безпеці, власник кота хотів дізнатися, як кіт опинився на вулиці. На жаль, те, що він дізнався, змусило його пошкодувати про те, що він запросив свою подругу переїхати до нього.

“Я запитав свою дівчину, як мій кіт, який ніколи раніше не намагався вийти на вулицю, опинився так далеко від мого будинку, і вона зізналася, що вигнала його. Я був розлючений, сказав, що вона не мала права його виганяти, і що якщо вона вважає, що має право виганяти мого кота, то я хочу, щоб вона покинула мій будинок”.

Тепер користувач Reddit вдається в питання, чи не перегнув він палицю, вигнавши свою подругу з дому.

“Мої друзі думають, що я занадто суворий, але мій кіт міг померти через неї, і я не хочу, щоб вона спробувала зробити з ним щось ще”, — написав її колишній хлопець.

“Домашні тварини — це сім’я, а вона вигнала його кота на вулицю”, — погодився один з користувачів.

Чи був цей чоловік неправий, що кинув свою колишню дівчину за те, що вона викинула його кота? А як би вчинили ви?

Поділіться коментарем